Αντελίνα και Χάρης Βαρθακούρης: «Εχει μια μαγεία το να δημιουργείς μαζί με τον άνθρωπο σου»
Showbiz

Αντελίνα και Χάρης Βαρθακούρης: «Εχει μια μαγεία το να δημιουργείς μαζί με τον άνθρωπο σου»

Ο Χάρης και η Αντελίνα Βαρθακούρη εδώ και μερικές εβδομάδες παρουσιάζουν την εκπομπή «Σου Κου Family» στο ΣΚΑΪ.

Οι δυο τους σε συνέντευξη που παραχώρησαν μίλησαν για το πόσο λεπτές είναι οι ισορροπίες όταν ένα ζευγάρι δουλεύει μαζί στην τηλεόραση, για το αν υπάρχουν δόσεις ανταγωνισμού και αν τους αγχώνει ότι έχουν απέναντι την Ναταλία Γερμανού.

Πόσο λεπτές είναι οι ισορροπίες όταν ένα ζευγάρι δουλεύει μαζί και μάλιστα στην τηλεόραση;

Α.Β.: Με τον Χάρη είμαστε πολλά χρόνια μαζί. Εχουμε περάσει πολλές όμορφες στιγμές αλλά και αρκετές έντονες και δύσκολες, τις οποίες διαχειριστήκαμε και τις ξεπεράσαμε. Το να είμαστε μαζί επαγγελματικά είναι πολύ εύκολο για μας διότι, ενώ είμαστε χαρακτήρες που εύκολα μπορεί να ανάψουν τα αίματα, μέσα σε ένα λεπτό έχουν ξεχαστεί όλα, ανεξαρτήτως της έντασης του τσακωμού. Εχει μια μαγεία το να δημιουργείς μαζί με τον άνθρωπο σου και είμαι τυχερή που με τον Χάρη έχουμε τόσο μεγάλη οικειότητα, σε όλα τα επίπεδα, που μας επιτρέπει να είμαστε μαζί και στη δουλειά.

Χ.Β.: Δεν ξέρω για τα άλλα ζευγάρια, αλλά εμάς, αν είναι να μας τύχει κάτι, θα μας τύχει ανεξαρτήτως χώρου. Δεν κινδυνεύουμε περισσότερο με την επαγγελματική συνύπαρξη.

Νιώθετε ότι το μαζί στη ζωή, μαζί και στην ΤV είναι κάτι που πάντα ιντριγκάρει-αρέσει στον κόσμο;

Α.Β.: Αυτό που ξέρω και μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι πως όλους μας ιντριγκάρει οτιδήποτε είναι καλοδουλεμένο. Αρα οφείλουμε πρώτα να φροντίσουμε να είναι η εκπομπή μας σωστά δομημένη κι εννοείται πως η καλή χημεία ενός ζευγαριού έρχεται ως κερασάκι στην τούρτα.

Χ.Β.: Δεν το έχω σκεφτεί και δεν με έχει απασχολήσει ποτέ. Θεωρώ, όμως, τώρα που το φιλοσοφώ λιγάκι, ότι ανάμεσα σε έναν άντρα και μια γυναίκα συμπαρουσιαστές, το να έχουν άνεση μεταξύ τους είναι κάτι που, ίσως υποσυνείδητα, αρέσει και εξιτάρει. Τα μισά από αυτά που μπορώ να πω στον αέρα στη γυναίκα μου, σε μια ξένη δεν θα μπορούσα!

Υπάρχουν δόσεις ανταγωνισμού;

Α.Β.: Αν αισθανόμουν πως υπάρχει ανταγωνισμός ανάμεσα σε μένα και τον Χάρη, δεν τολμούσα να δουλέψω μαζί του. Με τον αν μου είμαστε μια σφιχτή αγκαλιά και πάντα λειτουργούμε με γνώμονα το καλό της οικογένειάς μας.

Χ.Β.: Ωστόσο, όσο και να μη θέλουμε να το παραδεχτούμε, όλο και κάποιες μικρές δοσούλες υπάρχουν. Τίποτα που θα μπορούσε να προκαλέσει ρήξη στη σχέση μας, αλλά ένας μικρός κι ευγενικός ανταγωνισμούλης... υποβόσκει.

Σας αγχώνει το ότι βρίσκεστε απέναντι από τη Ναταλία Γερμανού;

Α.Β.: Η Ναταλία είναι εξαιρετική παρουσιάστρια, με τεράστια και πολυετή εμπειρία σε μια πολύ δουλεμένη και καλοστημένη εκπομπή. Είναι πρόκληση ο πήχης να είναι ψηλά και πιο ψηλά από τη Ναταλία, δεν υπάρχει!

Χ.Β.: Είναι σαν να ρωτάς έναν τραγουδιστή που κάνει πρεμιέρα σε μαγαζί που βρίσκεται στην Ιερά Οδό, πώς αισθάνεται που θα έχει άλλα 10 κέντρα διασκεδάσεως σε ακτίνα 800 μέτρων. Δεν έχει καμία σημασία, για μένα τουλάχιστον. Με την έννοια ότι εγώ δεν θα προσπαθήσω λιγότερο ή περισσότερο αναλόγως με το ποιος βρίσκεται δίπλα μου ή απέναντι μου. Εγώ θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου προκειμένου να είμαι, στη χειρότερη περίπτωση, αξιοπρεπής και να ξέρω πως έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα. Οσο περισσότεροι το εκτιμήσουν τόσο το καλύτερο.

Τα παιδιά σας τι σαν είπαν όταν τους ανακοινώσατε τη συνεργασία σας;

Τα παιδιά μας χαίρονται να μας βλέπουν μαζί κι ευτυχισμένους. Και αυτό ακριβώς βλέπουν αυτή την περίοδο, είπαν στο Τύπος TV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved