Δεύτερο μνημόσυνο για τον Κώστα Βουτσά και από την κόρη του, Θεοδώρα!
Showbiz

Δεύτερο μνημόσυνο για τον Κώστα Βουτσά και από την κόρη του, Θεοδώρα!

Ακόμα ένα μνημόσυνο για τον Κώστα Βουτσά, αυτή τη φορά από την κόρη του Θεοδώρα, τελέστηκε πολύ μακριά από την Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Σιγκαπούρη. 

Η Θεοδώρα η οποία ζει μόνιμα στην Ολλανδία με τον σύζυγό της Νίκο και την κόρη τους, αυτόν τον καιρό βρίσκεται στη Σιγκαπούρη και κατάφερε, ακόμα και εκεί, να τελέσει το μνημόσυνο του πατέρα της για τον έναν χρόνο από τον θάνατό του στον Ιερό Ναό Αναστάσεως, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να τιμήσει τη μνήμη του.

Μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός ανέβασε στο facebook φωτογραφίες από το μνημόσυνο αλλά και ένα πολύ τρυφερό μήνυμα για τον πατέρα της. Δεν έκρυψε τον πόνο που συνεχίζει να νιώθει για την απώλειά του αλλά νιώθει συγχρόνως και χαρούμενη που συνεχίζει να αγαπιέται τόσο πολύ από τον απλό κόσμο. Διαβάστε το μήνυμα που έγραψε για εκείνον και συνόδευε τις φωτογραφίες:

«Ένας χρόνος χωρίς τον μπαμπά...

Σήμερα, ο Νικος, η #ΗλεκτραΚωνσταντίνα κι εγώ κάναμε το μνημόσυνο του μπαμπά, για τον ένα χρόνο, στην εκκλησία της Αναστάσεως στην Σιγκαπούρη. Μίλησε ο Μητροπολίτης +Κωνσταντίνος- τον οποίο ευχαριστούμε πάρα πολύ! Από τη μια υπάρχει ο πόνος, ο οποίος είναι ακόμα μεγάλος και βαθύς. Πολλές φορές νομίζω ότι είναι περιοδεία και θα έρθει η Δευτέρα, το ρεπό, και θα γυρίσει σπίτι. Κι από την άλλη υπάρχει η περηφάνεια και ο θαυμασμός. Ακόμα και στην Σιγκαπούρη, πόσα χιλιόμετρα μακριά από την Ελλάδα, βρέθηκαν άνθρωποι να μου πουν πόσο τον αγαπούν, πόσο τους βοήθησε σε δύσκολες στιγμές τους να γελάσουν, πόσο τον αισθάνονται δικό τους άνθρωπο. Μπράβο μπαμπά! Your legacy lives on! Σ' αγαπώ πολύ για πάντα».

Να θυμίσουμε ότι η Αλίκη Κατσαβού, τελευταία σύζυγος του αξέχαστου ηθοποιού τέλεσε άλλο μνημόσυνο για τον Κώστα Βουτσά στον Άγιο Χαράλαμπο Ιλισίων παρουσία λίγων και καλών φίλων.

Δείτε φωτογραφίες από το μνημόσυνο του Κώστα Βουτσά στη Σιγκαπούρη:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved