Μάρτζυ Λαζάρου: «Θέλει τρομερά γερό στομάχι για να ανταπεξέλθεις στον χώρο των ΜΜΕ»
Showbiz

Μάρτζυ Λαζάρου: «Θέλει τρομερά γερό στομάχι για να ανταπεξέλθεις στον χώρο των ΜΜΕ»

Μάρτζυ Λαζάρου: Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν  βρίσκεται στην εκπομπή «Love it» στον ΣΚΑΪ με την Ιωάννα Μαλέσκου.

H δημοσιογράφος σε συνέντευξή της μίλησε για την πορεία της στο χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, για την κόρη της, ενώ ανέφερε πως της αρέσει να παρακoλουθεί ποδόσφαιρο και ιδιαίτερα τους αγώνες που διαιτητεύει ο σύζυγος της.

Μικρή με φώναζαν «τζάνκο». Παρατσούκλι που μέχρι σήμερα δεν έχω καταλάβει από πού προκύπτει. Πάντως μου έλεγαν ότι ήμουν πολύ ζωηρή και τα «σάρωνα» όλα όπου πήγαινα. Ασε, μεγάλος μπελάς για τους γονείς μου. Ήρωες!

Σπούδασα δημοσιογραφία στο Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας στην Αθήνα. Τη δημοσιογραφία την αγάπησα από μικρή, όταν ο μπαμπάς μου δούλευε στην «Ελευθεροτυπία» και με πήγαινε εκεί να βλέπω πώς είναι.

Είμαι στον χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης 17χρόνια και έχω δουλέψει σχεδόν με όλους τους παρουσιαστές, τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες.

Μεγάλη μου αγάπη και το ραδιόφωνο, Λάμψη, Ρυθμός και Love 97,5 υπήρξαν αγαπημένοι μου σταθμοί και είχα την τύχη να εργαστώ εκεί ως ραδιοφωνική παραγωγός. Λόγω του παιδιού μου, όμως, έπρεπε να αφήσω κάτι, γιατί δεν γινόταν διαφορετικά.

Η κόρη μου είναι 6,5 μηνών και μου έχει πάρει κυριολεκτικά το μυαλό! Θα την ονομάσω Λυδία-Δήμητρα και θα κάνω γάμο και βάφτιση μαζί στις 17 Σεπτεμβρίου του 2021.

Εκτός από το «Survivor» στον ΣΚΑΙ, το οποίο παρακολουθώ φανατικά, τρελαίνομαι να βλέπω ποδόσφαιρο και ιδιαίτερα τους αγώνες που διαιτητεύει ο σύζυγος μου Τάσος Παπαπέτρου.

Μoυ έχουν λείψει πάρα πολύ τα ταξίδια στο εξωτερικό, που λόγω Covid-19 δεν γίνεται να πραγματοποιήσω.

Θέλει τρομερά γερό στομάχι για να αντεπεξέλθεις στον χώρο των ΜΜΕ και ιδιαίτερα στην τηλεόραση. Μέχρι σήμερα απορώ ακόμα πώς έχω επιβιώσει. Μάλλον «έπεσα» σε πολύ καλούς ανθρώπους και κάτι είδαν σε μένα, είπε στο Τηλέραμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved