Βαλέρια Κουρούπη: «Συγκινούμαι βαθιά με τα λόγια του κόσμου γιατί νιώθω χρήσιμη»
Showbiz

Βαλέρια Κουρούπη: «Συγκινούμαι βαθιά με τα λόγια του κόσμου γιατί νιώθω χρήσιμη»

Βαλέρια Κουρούπη: Φέτος πρωταγωνιστεί στην κωμωδία του ΑΝΤ1 «Παρουσιάστε» υποδυόμενη την Γλυκερία.

Η ηθοποιός σε συνέντευξή της ανέφερε αν μοιάζει με την ηρωίδα της, ενώ σχολίασε τη συνεργασία της με τον Γιάννη Μπέζο.

Μοιάζετε με τη Γλυκερία;

«Καθόλου... Το μόνο ίσως που έχουμε κοινό είναι αυτό το συμβιβαστικό, που προσπαθούμε να αμβλύνουμε τις καταστάσεις και όχι να τις τσιτώνουμε».

Πώς είναι τα γυρίσματα με τον Γιάννη Μπέζο;

«Με τον Γιάννη Μπέζο εγώ περνάω μονίμως πολύ ωραία... Ό,τι και να μου προτείνει, είτε είναι μικρό είτε μεγάλο, πηγαίνω στις δουλειές του. Ακόμα και αν έχω κι άλλα πράγματα στο τραπέζι, τις βάζω σε προτεραιότητα, γιατί ξέρω πως μαζί του θα εξελιχθώ, υποκριτικά, θα ελευθερωθώ και θα κάνω αυτό που θέλω. Επειτα, εδώ πρόκειται για μια καθαρόαιμη κωμική σειρά, που έχει απήχηση, και αυτό αυτομάτως σε ανεβάζει. Έχω να δω τόση απήχηση στον δρόμο πολλά χρόνια. Από το βενζινάδικο ως τον φούρνο μου λένε "σας βλέπουμε" ή μου... βαράνε προσοχές».

Είστε δηλαδή από τους ανθρώπους που χαίρονται όταν τους σταματούν...

«Όταν μου λένε "μας κάνετε να γελάμε και να ξεχνιόμαστε", κυρίως αυτή τη δύσκολη εποχή, συγκινούμαι βαθιά, γιατί νιώθω χρήσιμη».

Είναι διαφορετική η τηλεόραση του «Εκείνες κι εγώ», όπου πρωταγωνιστήστε με τον Γιάννη Μπέζο, από τη σημερινή;

«Ήταν πιο αθώα και το ζητούμενο ήταν πιο πολύ το καλλιτεχνικό παρά το χρήμα. Τότε τον πρώτο λόγο είχαν οι καλλιτέχνες και όχι οι διαφημιστές. Μετά το 2000 όμως μου έχει συμβεί να είμαι σε μίτινγκ και ο διαφημιστής να ζητά η σειρά να αλλάξει ακόμα και τίτλο. Εχουν αλλάξει οι εποχές. Από την άλλη, αυτό μπορεί να είναι και μια μορφή εξέλιξης». Εσείς τι βλέπετε στην τηλεόραση; «"Μέλισσες" και μου αρέσουν πάρα πολύ. Πέρυσι δεν είχα την ευκαιρία και αναρωτιόμουν γιατί ο κόσμος τρέχει κάθε βράδυ να τις δει. Τώρα όμως με έχουν παρασύρει κι εμένα. Τελικά, αν δώσεις στο κοινό κάτι καλό, δεν το αφήνει», είπε στο Τηλέραμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved