Φαίη Ξυλά: «Με τον Βασίλη Μίχα είχαμε χημεία από την πρώτη μέρα»
Showbiz

Φαίη Ξυλά: «Με τον Βασίλη Μίχα είχαμε χημεία από την πρώτη μέρα»

Η Φαίη Ξυλά μετά από αρκετά χρόνια αποχής από την μικρή οθόνη, επέστρεψε με πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα σειρά του STAR «Έρωτας με διαφορά».

Η γοητευτική ηθοποιός σε συνέντευξή της ανέφερε τον λόγο που την έκανε να πει «ναι» στη συγκεκριμένη πρόταση, ενώ μίλησε και για το τηλεοπτικό της έτερον ήμισυ, Βασίλη Μίχα και τη συνεργασία τους.

Ύστερα από αρκετά χρόνια επέστρεψες στην τηλεόραση. Τι σε έκανε να πεις το «ναι» στη σειρά του SΤΑR;

«Πριν από 2 χρόνια συμμετείχα ως γκεστ σε μια σειρά, αλλά η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία πέντε χρόνια έκανα μόνο θέατρο, γιατί μου ήταν δύσκολο να έχω και γυρίσματα, ενώ ο γιος μου ήταν ακόμα πολύ μικρός. Πρακτικά η τηλεόραση, αν έχεις βασικό ρόλο, απαιτεί πολύ περισσότερο χρόνο και δεν μπορούσα να τον διαθέσω. Φέτος, όμως, ήταν μια χρονιά που ο γιος μου ξεκίνησε το σχολείο και ήμουν σίγουρη, λόγω της ευρύτερης κατάστασης, ότι δεν θα κάνω θέατρο. Σκεφτόμουν εξαρχής ότι θα προτιμήσω να είμαι σε κάποιο σίριαλ, αν προκύψει φυσικά κάτι ενδιαφέρον.

Το «Ερωτας με διαφορά» με κέρδισε από την πρώτη ανάγνωση. Το σενάριο των Βασίλη Ρίσβα και Δήμητρας Σακκαλή είναι εξαιρετικό. Ο σκηνοθέτης μας, ο Αλέξανδρος Πανταζούδης, είναι πολύ ταλαντούχος. Υπάρχει πίσω από όλα μια πολύ καλή παραγωγή, η Τanweer και φυσικά το STAR, υπέροχοι συντελεστές και κυρίως πολύ καλό καστ ηθοποιών. Οπότε δεν υπήρχε κάτι που να με προβληματίσει ώστε να μην συμμετέχω.

Πρόκειται για ρομαντική κομεντί που ήθη έχει δημιουργήσει το δικό της κοινό. Ποια είναι τα στοιχεία που το κατάφεραν, ειδικά σε μια σεζόν με έντονο ανταγωνισμό στη μυθοπλασία;

Νομίζω ότι, σε μια εποχή με αρκετή απομόνωση και αποξένωση, ο κόσμος έχει ανάγκη από μια ρομαντική κομεντί, που ξυπνάει κάτι ειλικρινές, τρυφερό, γλυκό, ανθρώπινο, συναισθηματικό, αλλά και με χιούμορ.

Αισθάνεσαι ότι ο τροχός γύρισε και ότι οι σειρές πλέον θα πρωταγωνιστούν στον προγραμματισμό των καναλιών;

Ναι, πιστεύω ότι φέτος έχει μπει ξανά και αρκετά δυναμικά η μυθοπλασία και ελπίζω ότι θα συνεχίσει έτσι και καλύτερα τα επόμενα χρόνια.

Πώς είναι η συνεργασία με το τηλεοπτικό σου έτερον ήμισυ, Βασίλη Μίχα; Ανακαλύψατε γρήγορα τη χημεία σας;

Τον Βασίλη τον εκτιμώ, γιατί είναι επαγγελματίας, δουλεύει παρά πολύ, είναι συνεπής και αγαπάει πολύ αυτό που κάνει. Στοιχεία απαραίτητα για έναν καλό ηθοποιό. Είναι πολύ ώριμος και υποκριτικά, παρά το νεαρό της ηλικίας του. Επίσης, έχει χιούμορ και αυτό βοηθάει πολύ όταν ο όγκος της δουλειάς είναι μεγάλος. Ωραία χημεία είχαμε από την πρώτη μέρα. Είναι πολύ βασικό να υπάρχει καλή χημεία με τους συναδέλφους. Τη συναισθηματική ωριμότητα. Τίποτα από αυτά δεν έχει να κάνει με την ηλικία.

Εσύ, ως Φαίη, θα μπορούσες να ερωτευτείς έναν άντρα πολύ νεότερο;

Μπορεί, η ζωή είναι απρόβλεπτη, όπως και ο έρωτας!, είπε η ηθοποιός στο TV Tύπος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved