Οι 20 κορυφαίοι λογαριασμοί του κόσμου στο Instagram!
Showbiz

Οι 20 κορυφαίοι λογαριασμοί του κόσμου στο Instagram!

To instagram είναι μια τεράστια πλατφόρμα, εξαιρετικά δημοφιλής σε όλο τον κόσμο. Με την άνοδο τωνinfluencers και το επικερδές ψηφιακό μάρκετινγκ, η διεθνής πλατ­φόρμα έχει κερδίσει αρκετό έδαφος στην αγορά.  

Κι αν αναρωτιέστε ποιοι είναι οι χρή­στες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης με τους περισσότερους ακόλουθους σε όλο τον κόσμο, έχουμε την απάντηση.

20. Katy Perry (89 εκ. ακόλουθοι)

Η παγκόσμια pop star Katy Perry βρίσκεται στην 20η θέση (αν και εξακολουθεί να έχει έναν από τους πιο δημοφιλείς λογαριασμούς στο Twitter). Ο λογαριασμός της αποτελείται ως επί το πλείστον από βίντεο, selfies και φωτογραφίες από events.

19. Nike (101 εκ. ακόλουθοι)

Το πρώτο brand στη λίστα, η Nike, έχει συνειδητοποιήσει προφανώς πόσο πολύτιμη είναι η παρουσία της στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης. Στο feed τους υπάρχουν εκατοντάδες φωτογραφίες, βίντεο και πολλά IGTV.


18. Miley Cyrus (104 εκ. ακόλουθοι)


Στη συνέχεια της λίστας βρίσκεται η Miley Cyrus, το παιδικό αστέρι που έγινε pop star. Η Cyrus έχει ένα πολύ χαρακτηριστικό λογαριασμό στο Instagram με πολλές selfies, φωτογραφίες από επαγγελματίες φωτογράφους και διάφορα events που παρευρίσκεται.


17. Khloé Kardashian (107 εκ. ακόλουθοι)


Kάπου εδώ βλέπουμε την πρώτη εμφάνιση από την οικογένεια Kardashian – Jenner να βρίσκεται στη λίστα – χωρίς να προκαλεί έκπληξη σε κανέναν. Η 35χρονη Khloé Kardashian βρίσκεται στην 17η θέση. Η ίδια και η οικογένειά της είναι πολύ δημοφιλείς στην πλατφόρμα, χρησιμοποιώντας την για να αναρτούν πληροφορίες σχετικά με τη ζωή, τις επιχειρήσεις και τις δραστηριότητές τους.


16. Nicki Minaj (110 εκ. ακόλουθοι)


Δεν μας προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι σε αυτή τη λίστα βρίσκονται πολλοί τραγουδιστές και η Nicki Minaj συγκαταλέγεται μέσα σε αυτούς. Ο λογαριασμός της περιλαμβάνει πολλές sexy εικόνες από περιοδείες, στιγμές από την προσωπική της ζωή και selfies με κάποιους fans της.


15. Jennifer Lopez (114 εκ. ακόλουθοι)


Στην 15η θέση βρίσκεται η Jennifer Lopez. Μια άλλη ηθοποιός και τραγουδίστρια στη λίστα, η Jenny from the block καταβάλλει δίκαιη προσπάθεια στο λογαριασμό της Instagram, ανεβάζοντας – σχεδόν καθημερινά – υλικό από φωτογραφίσεις, video clips και προσωπικά στιγμιότυπα από τη ζωή της.


14. Kendall Jenner (123 εκ ακόλουθοι)


Το μοντέλο Kendall Jenner βρίσκεται στη 14η θέση της λίστας. Ο λογαριασμός της είναι αρκετά minimal, δημοσιεύοντας συχνά επαγγελματικές φωτογραφίες, επιδείξεις, selfies, αλλά και στιγμιότυπα της ιδιωτικής της ζωής.


13. Taylor Swift (127 εκ ακόλουθοι)


Λίγο πριν την πρώτη δεκάδα, έχουμε την Taylor Swift, η οποία έχει συμπτωματικά τους περισσότερους ακόλουθους στο Twitter. Η Swift είναι πιο ενεργή στο Instagram απ’ ό,τι στο Twitter, με πολλά stories, πλάνα από video clips, περιοδείες και αρκετά posts με προσωπικές ιστορίες.


12. Justin Bieber (128 εκ ακόλουθοι)


Όντας ένα από τα μεγαλύτερα pop αστέρια στον πλανήτη, δεν αποτελεί έκπληξη ότι βρίσκεται στη λίστα. Ο λογαριασμός του Justin Bieber είναι λίγο πιο ξεκάθαρος / αληθινός από τους μέσους αστέρες της pop μουσικής, αφού δημοσιεύει φωτογραφίες με διάφορες γνωστές συντρόφους του, παιχνιδιάρικα posts – cartoon version με τον ίδιο – και προσωπικές εξομολογήσεις.


11. National Geographic (131 εκ. ακόλουθοι)


Ένα άλλο brand στη λίστα είναι το περιοδικό National Geographic. Το Instagram είναι φυσικά μια οπτική πλατφόρμα, οπότε το National Geographic έχει επωφεληθεί πλήρως από την ανάρτηση φωτογραφιών γνωστών φωτογράφων.


10. Neymar (134 εκ. ακόλουθοι)


Στην πρώτη δεκάδα βρίσκεται ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής, Neymar. Δεν μας εκπλήσσει το γεγονός, ότι το αστέρι του ποδοσφαίρου έχει ένα λογαριασμό γεμάτο από εικόνες, που παίζει ποδόσφαιρο.


9. Beyoncé (141 εκ. ακόλουθοι)


Στη συνέχεια έχουμε την Queen B στη 9η θέση. Μην ξεχνάμε ότι η ανακοίνωση, σχετικά με την εγκυμοσύνη της, ήταν κάποτε το πιο δημοφιλές post στο Instagram. Ο λογαριασμός της Beyoncé είναι αρκετά απλός, αφού δημοσιεύει επαγγελματικές φωτογραφίσεις / βίντεο από video clips, εξώφυλλα περιοδικών που βρίσκεται η ίδια και ελάχιστα προσωπικά posts.


8. Lionel Messi (143m followers)


Στη συνέχεια, έχουμε τον ποδοσφαιριστή Lionel Messi, τον αρχηγό της Βarcelona FC και της εθνικής ποδοσφαιρικής ομάδας της Αργεντινής. Το Instagram τού διάσημου παίκτη είναι αρκετά προβλέψιμο – με φωτογραφίες κατά τη διάρκεια παιχνιδιών, αλλά και στιγμές από την προσωπική του ζωή.


7. Kim Kardashian (160m followers)


Το πιο διάσημο μέλος της γνωστής οικογένειας Kardashian ή Jenner βρίσκεται στη 7η θέση στη λίστα. Ο λογαριασμός της Kim Kardashian είναι, μάλλον, αρκετά παρόμοιος με εκείνο των μελών της οικογένειάς της. Στο feed της υπάρχουν πολλές εικόνες από καμπάνιες και events που πηγαίνει, μαζί με προσωπικές στιγμές, όπως παλιές οικογενειακές φωτογραφίες.


6. Kylie Jenner (163 εκ. ακόλουθοι)


Παρά το γεγονός ότι δεν έπιασε την κορυφή, η Kylie Jenner είναι αναμφισβήτητα το μεγαλύτερο αστέρι στο Instagram. Ο λογαριασμός της επικεντρώνεται στην εργασία και την προσωπική της ζωή, με πολλές φωτογραφίες τόσο δικές της, όσο και της Stormi.


5. Selena Gomez (168 εκ. ακόλουθοι)


Στην τελική πεντάδα είναι η τραγουδίστρια και ηθοποιός, Selena Gomez. Ο λογαριασμός της περιλαμβάνει φωτογραφίες με τους φίλους της και μερικές πολιτικές θέσεις γύρω από κοινωνικά θέματα, όπως τα δικαιώματα των γυναικών.


4. Dwayne “The Rock” Johnson (172 εκ. ακόλουθοι)


Ο μόνος παλαιστής στην κορυφή είναι ο Dwayne ‘The Rock” Johnson. To αστέρι του WWE και τώρα παγκοσμίου φήμης ηθοποιός, βρίσκεται στην 4η θέση. Δεν υπάρχουν πολλές εκπλήξεις στο λογαριασμό του – υπάρχουν πολλές φωτογραφίες από γυρίσματα, από το γυμναστήριο και δημοσιεύσεις για την οικογένειά του.


3. Ariana Grande (174 εκ. ακόλουθοι)


Η τελευταία τραγουδίστρια στη λίστα είναι η pop star, Ariana Grande. Μία από τις πιο διάσημες τραγουδίστριες του πλανήτη είναι φυσικό να είναι τόσο δημοφιλής στο Instagram. Το feed της είναι γεμάτο εικόνες από performances και συναντήσεις με άλλες διασημότητες του χώρου και μη.


2. Christiano Ronaldo (204 εκ. ακόλουθοι)


Στην τελική δυάδα βρίσκεται ο άσσος του ποδοσφαίρου, Christiano Ronaldo, που είναι ο πρώτος που έφτασε τους 200 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram. Στo feed του υπάρχει λίγη δημιουργικότητα – πολλές οικογενειακές και αθλητικές φωτογραφίες.


1.Instagram (334 εκ. ακόλουθοι)


Στην κορυφή της λίστας, με πάνω από 300 εκατομμύρια ακόλουθους, βρίσκεται το ίδιο το Instagram. To feed του έχει σαφή σκοπό – να δείξει τους καλύτερους, τους πιο ενδιαφέροντες ανθρώπους και τις τάσεις στο Instagram. Επιπλέον, προωθεί το δικό του περιεχόμενο IGTV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved