Η Μάρα Μεϊμαρίδη αποκαλύπτει: «Έχω κάνει ξόρκια σε άντρα»
Showbiz

Η Μάρα Μεϊμαρίδη αποκαλύπτει: «Έχω κάνει ξόρκια σε άντρα»

Η Μάρα Μεϊμαρίδη παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη.

Τη δική σας ενέργεια κατάφερε κά­ποιος να την τιθασεύσει;

Η δική μου ενέργεια, έχει παγιδευτεί σε αυτό το σώμα, ακολουθώ την ελληνική σκέψη. Υπάρχουν δύο ειδών σκέψεις, η μία είναι η εβραϊκή, κι η άλλη είναι η ελλη­νική σκέψη.

Ο κόσμος σήμερα διαβάζει βιβλία;

Όχι, ο κόσμος δεν διαβάζει βιβλία. Έχουμε μια φυλή, την οποία δεν την ενδιαφέρει το διάβασμα, τα μυαλά μας σταμάτησαν στο 300 π.Χ., όταν τελείωσε ο Χρυσός Αιώνας, τελείωσαν οι φιλόσοφοι. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει ένα κινητό στο χέρι και συνέχεια να βλέπει εικόνες.

Σήμερα ενδιαφέρει περισσότερο το ξόρκι που θα τους φέρει χρήματα και επαγγελματική επιτυχία;

Αυτό τους ενδιέφερε πάντα, δεν είναι κάτι καινούρ­γιο, εδώ και 7.000 χρόνια. Υπάρχουν ξόρκια Αιγυ­πτιακά, στα μουσεία, από το 3.000 π.Χ., υπάρχουν ελληνικά...

Σας ζητούν ξόρκια;

Βεβαίως, αλίμονο... Μου ζητάνε ξόρκια και τους αρέσουν κιόλας. Ο μηχανισμός στηρίζεται στο ασυνείδητο τους, στον νεοφλοιό, τους βοηθάει πάρα πολύ. Το ξόρκι έχει τρία μέρη, το ένα είναι τα μαγικά λόγια, που είναι σαν να μιλάς στο δικό σου ασυνείδητο, η τελετή και οι πράξεις του. Μόνο που μπαίνεις στη διαδικασία της τελετής, είναι σαν να ξυπνάς το ασυνείδητο σου, διότι αυτό θα πραγμα­τοποιήσει την επιθυμία σου. Δεν υπάρχει κανένα δαιμονικό πνεύμα, εσύ ο ίδιος.

Έχετε κάνει ξόρκια σε άντρα;

Ναι, δεν έχω αφήσει κανέναν απ' έξω.

Τους το έχετε πει ή το κατάλαβαν;

Να μη μείνει κανείς παραπονεμένος και παρεξη­γημένος. Στην αρχή δεν το έλεγα, μετά ναι, τους το έλεγα.

Πώς αντιδρούσαν;

Ποικιλοτρόπως, αλλά κανένας δεν φοβήθηκε τα ξόρκια μου. Οι άντρες χρησιμοποιούν περισσό­τερο το αριστερό ημισφαίριο, οι γυναίκες το δεξί, που είναι πιο "συναισθηματικό, σύμφωνα με το περιοδικό Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved