Δημήτρης Αποστόλου: «Ο Κουτσόπουλος κάνει λάθος δουλειά, πιστεύω ότι είναι…»
Showbiz

Δημήτρης Αποστόλου: «Ο Κουτσόπουλος κάνει λάθος δουλειά, πιστεύω ότι είναι…»

O Δημήτρης Αποστόλου σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε στο MasterCfef που βλέπει ο γιος του αλλά και στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Οι γιοι του, 10 και 8 ετών, είναι η αγάπη της ζωής του. Περιγράφει τις αστείες προσπάθειες που κάνει κάθε φορά προκειμένου να τους πείσει ότι υπάρχει Αϊ-Βασίλης, «Στήνω κάμερα για να φαίνεται μια σκιά και όταν ξυπνούν τους δείχνω το βίντεο, αφήνω πατημασιές, κάνω ό,τι μπορώ για να διατηρήσουν την παιδικότητα τους.

Δεν τους έχω πει ποτέ ψέματα. Ποτέ. Μπορεί να μην τους έχω πει κάποιες αλήθειες που θα πονέσουν, γιατί δεν είναι ακόμη έτοιμοι, αλλά θέλω να μπουν στην κοινωνία με καλή πρόθεση. Θέλω να αναγνωρίζουν το κακό χωρίς να το φοβούνται».

Δεν παρακολουθεί πολύ τηλεόραση, αλλά αν υπάρχει μία σειρά που θα ήθελε να είχε γράψει, αυτή είναι το «Lucifer». Παρακολουθεί το «Master Chef» γιατί του αρέσει να μαγειρεύει, αλλά κυρίως για τους τρεις κριτές: «Ο Κουτσόπουλος κάνει λάθος δουλειά, πιστεύω ότι είναι ηθοποιάρα! Ο τρόπος που πλασάρει την ατάκα δεν υπάρχει! Και οι τρεις θα μπορούσαν να είναι ηθοποιοί. Ο Κοντιζάς είναι αυτός πoυ θα έκανε έναν serial killer που όμως θα σκότωνε για να αποκαταστήσει το άδικο. Ο Ιωαννίδης θα υποδυόταν τον λεβεντάνθρωπο σε μια ελληνική ηθογραφία».

Πιστεύει ότι η τηλεόραση στην Ελλάδα δεν θα μακροημερεύσει και σε λίγο θα την παρακολουθούν μόνο οι μεγαλύτερες ηλικίες, καθώς η νεότερη γενιά θα στραφεί στις συνδρομητικές πλατφόρμες: «Βλέπεις τις αμερικανικές σειρές και θαυμάζεις το πόσο ελεύθερη είναι η θεματολογία τους, κι εμείς κάναμε ολόκληρο θέμα για να εξηγήσουμε γιατί μια ηρωίδα μας έκανε μπάφο. Η κοινωνία έχει προχωρήσει πολύ, αλλά εδώ τηλεοπτικά έχουμε μείνει στο "πατρίς, θρησκεία, οικογένεια". Για μένα, η ιδανική οικογένεια είναι αυτή της "Τούρτας", όπου ο καθένας κουβαλά τον δικό του μικρόκοσμο και όλοι είναι μαζί και ενωμένοι».

Κλείνοντας τον ρωτώ αν υπάρχει ένα μότο που θα έβαζε για τη ζωή του: «Στερνή μου γνώση, να σ' είχα πρώτα! Θα άλλαζα πάρα πολλά, αν μπορούσα. Θα σου πω όμως τι δεν θα άλλαζα: τα παιδιά μου και μόνο!», σύμφωνα με το περιοδικό GALA.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved