Συγκλονίζει ο Λουκάκος: «Μου έχει τύχει σεφ να μου εκσφενδονίσει πιάτο στη μούρη»
Showbiz

Συγκλονίζει ο Λουκάκος: «Μου έχει τύχει σεφ να μου εκσφενδονίσει πιάτο στη μούρη»

O Γιάννης Λουκάκος μίλησε στην κάμερα του Πρωινού και ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός και εξομολογητικός.

Ο γνωστός σεφ μίλησε για τα ακραία περιστατικά θαυμασμού που βίωσε ως κριτής του Master Chef αλλά και για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στο χώρο της εστίασης.

«Σε κανένα χώρο δεν είναι ήρεμα τα πράγματα. Μου έχει τύχει σεφ να μου εκσφενδονίσει πιάτο που δεν του άρεσε και να το φάω στη μούρη. Πρέπει να κρατήσουμε τα καλά και να οδηγηθούμε σε ένα καλύτερο μέλλον και να περιορίσουμε τα κακά και τα παρατράγουδα», εξομολογήθηκε για τις δικές του εμπειρίες.

Ενώ, για τα ακραία περιστατικά θαυμασμού που έχει ζήσει από θαυμάστρια δήλωσε: «Έχω ακούσει πολλά ακραία. Δεχόμασταν ερωτικές εξομολογήσεις. Έχει έρθει κοπέλα στο εστιατόριο και μου έχει πει “σε περιμένω για το ραντεβού μας”, χιουμοριστικά τα περισσότερα αλλά και κάποια προβληματικά τύπου παρενόχλησης με απειλές».

Και κατέληξε, λέγοντας: «Θεωρώ ότι και το δικό μας MasterChef ήταν ριάλιτι αλλά πιο άγουρο. Αν γουστάρω να πάω σε έναν τηλεοπτικό διαγωνισμό δεν μπορώ να περιμένω να γίνω και ο καλύτερος μάγειρας του κόσμου. Αυτό είναι όνειρο απατηλό».

Δείτε το βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved