Showbiz

Ειρήνη Νικολοπούλου: «Απολύθηκα δυο φορές όταν αντέδρασα στη σεξουαλική παρενόχληση»

Gossip-tv Team

Η Ειρήνη Νικολακοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή του MEGA «Πάμε Δανάη!».

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε ένα θέμα που την έκανε να «λυγίσει» στον αέρα της εκπομπής.

Η Ειρήνη Νικολακοπούλου μίλησε αναλυτικά για τη φετινή διοργάνωση της απονομής των GREEK TOP WOMEN AWARDS 2021, η οποία είναι αφιερωμένη στην προσφορά 20 γυναικών ιατρών και νοσηλευτριών στην ελληνική κοινωνία για τη μάχη τους για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού που πλήττει την χώρα μας τους τελευταίους μήνες.

«Είναι όλες αυτές οι γυναίκες που αυτόν τον έναν χρόνο έδωσαν πραγματικά την ψυχή τους και εξακολουθούν», είπε η δημοσιογράφος φανερά συγκινημένη.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις καταγγελίες περί βίας που έχουν δει τα φώτα της δημοσιότητας και αποκάλυψε και τα δικά της δυσάρεστα περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης και αποκάλυψε πως απολύθηκε δυο φορές όταν αντέδρασε στην παρενόχληση των ανθρώπων αυτών. Και συνέχισε λέγοντας πως είναι σίγουρη πως δεν θα ανοίξει το θέμα των παρενοχλήσεων στο χώρο της δημοσιογραφίας.

Δείτε παραπάνω το βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved