Ταμίλα Κουλίεβα: «Έχει τύχει να φύγω και από πρόβα γιατί μου ύψωσαν φωνή»
Showbiz

Ταμίλα Κουλίεβα: «Έχει τύχει να φύγω και από πρόβα γιατί μου ύψωσαν φωνή»

Στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» φιλοξενήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (6-03) η Ταμίλα Κουλίεβα.

Η αγαπητή ηθοποιός μίλησε για το πώς βίωσε την περιπέτειά της όταν νόσησε από κορονοϊό ενώ αποκάλυψε τη δική της προσωπική εμπειρία όταν έπεσε θύμα bullying από γυναίκα.


«Όταν ξεκίνησε η καραντίνα πήγα στο κινηματογραφικό φεστιβάλ στο Ταλίν για την πρεμιέρα της ταινίας μου. Πήγα για Πρωτοχρονιά στη Μόσχα, όπου και έμεινα δυο μήνες και πέρασα τον κορονοϊό. Έκανα τεστ και βγήκε θετικό και στην αρχή έπαθα σοκ, αλλά ήταν και καλό γιατί γνώρισα το σύστημα Υγείας της Ρωσίας», αποκάλυψε η Ταμίλα Κουλίεβα.

Μιλώντας για τις καταγγελίες αποκάλυψε: «Έχω συνεργαστεί σχεδόν με όλους. Το να πω ότι δεν έχει συμβεί σε εμένα δεν λέει πολλά, γιατί έχει συμβεί δίπλα μου. Είμαι στο πλάι των ανθρώπων που βγήκαν και είπαν τις εμπειρίες τους. Μου κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση πως αυτοί οι άνθρωποι που έχουν καταπιαστεί με έργα για την εξουσία, δεν μπορούν να την ελέγξουν», είπε και συνέχισε:

«Ξέρετε η βία δεν φορά πάντα παντελόνια, αλλά και φούστα. Θυμάμαι ένα περιστατικό που θα μπορούσα να το κατατάξω στην κατηγορία bullying που μου έχει συμβεί. Ο τρόπος που το αντιμετώπισα θεωρώ πως ήταν καλός για όλον το θίασο… Υπήρξε πριν από μερικά χρόνια μια κακή συμπεριφορά γυναίκας προς εμένα. Ήμουν αυτό που ήμουν και μπόρεσα να το αντιμετωπίσω και μπορώ να καταλάβω γιατί οι άνθρωποι αντιδρούν έτσι. Έχει τύχει να φύγω και από πρόβα γιατί μου ύψωσαν φωνή».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved