Η αποκάλυψη της Αντελίνας Βαρθακούρη: «Ο Κώστας Δόξας είναι σοκαρισμένος με όσα έχουν συμβεί»
Showbiz

Η αποκάλυψη της Αντελίνας Βαρθακούρη: «Ο Κώστας Δόξας είναι σοκαρισμένος με όσα έχουν συμβεί»

Μετά τη χθεσινή αποκάλυψη μέρους της μήνυσης που έχει καταθέσει η Μαρία Δεληθανάση εναντίον του πρώην συζύγου της Κώστα Δόξα, οι εξελίξεις υπήρξαν ραγδαίες, κυρίως στη ζωή του τραγουδιστή ο οποίος πλέον είναι και εκτός YFSF στο οποίο συμμετείχε.

Το μεσημέρι του Σαββάτου (6-03) μέσα από την εκπομπή ΣουΚου Family, η Αντελίνα Βαρθακούρη, αποκάλυψε το διάλογο που είχε μαζί του, αργά το βράδυ της Παρασκευής (5-03).


«Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα μεταξύ του καναλιού και του Κώστα Δόξα. Ήταν απόφαση από κοινού. Μιλήσαμε πολύ αργά στο τηλέφωνο και ήταν και ο ίδιος σοκαρισμένος με όλα όσα έχουν συμβεί, όπως όλοι μας. Ο ίδιος ο άνθρωπος είπε ότι θα παρακαλούσε να μην έχει προβολή… Πολύ σωστά ως επαγγελματίας ζήτησε να απέχει και ο ΑΝΤ1 το σεβάστηκε. Παραθέτουμε γεγονότα με το τεκμήριο της αθωότητας. Παραθέτουμε τι έχει συμβεί και τι ξέρουμε.

Τον λόγο έχει η δικαιοσύνη… Ξέρω πολύ καλά – όπως μου είπε ο ίδιος χθες– ότι έχει στα χέρια του αποφάσεις του δικαστηρίου, αθωωτικές. Θα επιστρέψει, θα μιλήσει γι’ αυτό όταν είναι έτοιμος και όταν το αποφασίσει μαζί με τη δικηγόρο του. Έκανα αγώνα χθες να μιλήσουμε. Δεν είχε θυμό, μου ζήτησε να το μεταφέρω αυτό ότι αυτό που τον απασχολεί περισσότερο είναι το παιδί του. Και είναι σεβαστό αυτό… και είμαστε πολύ προσεκτικοί», είπε μεταξύ άλλων.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved