Στο μικροσκόπιο της Εισαγγελίας μαρτυρίες για απόπειρες βιασμού από πασίγνωστο πρωταγωνιστή
Showbiz

Στο μικροσκόπιο της Εισαγγελίας μαρτυρίες για απόπειρες βιασμού από πασίγνωστο πρωταγωνιστή

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας με τις Εισαγγελικές αρχές να έχουν θέσει ως προτεραιότητα την έρευνα για γνωστό πρωταγωνιστή.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου της Κυριακής, έχουν φτάσει στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών καταγγελίες για δύο απόπειρες βιασμού που δεν έχουν παραγραφεί.

Αναμένεται σύντομα να ξεκινήσει η διαδικασία της προανάκρισης για τον συγκεκριμένο γνωστό ηθοποιό, με τους εισαγγελείς να καλούν μάρτυρες για κατάθεση το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Οι αρχές θα συλλέξουν αποδεικτικό υλικό, προτού αποφασίσουν αν θα προχωρήσουν στην άσκηση ποινικής δίωξης.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, για τον ηθοποιό αυτόν έχουν γίνει πολλές ακόμη δημόσιες καταγγελίες, ενώ πέραν των δύο βαριών καταγγελιών, φαίνεται πως υπάρχουν και άλλες αναφορές στους φακέλους που κατέθεσε στην Εισαγγελία ο πρόεδρος του Πειθαρχικού του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Πασχάλης Τσαρούχας.


Ο ίδιος ο ηθοποιός έχει σύμφωνα με πληροφορίες διά του νομικού του εκπροσώπου δηλώσει τα στοιχεία του (καθώς και τον διορισμό του δικηγόρου του) στην Εισαγγελία, ώστε να κληθεί για εξηγήσεις, εφόσον το επιθυμούν οι Αρχές.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved