Δανάη Μιχαλάκη: Δεν φαντάζεστε τι πήγε να σπουδάσει στην Ιταλία η Δρόσω από τις Μέλισσες!
Showbiz

Δανάη Μιχαλάκη: Δεν φαντάζεστε τι πήγε να σπουδάσει στην Ιταλία η Δρόσω από τις Μέλισσες!

Άγριες Μέλισσες: Η τηλεοπτική Δρόσω ή αν προτιμάτε η Δανάη Μιχαλάκη με μητέρα Αγγλίδα και μάλιστα χορεύτρια και πατέρα καλλιτέχνη ήταν αδύνατον να μην... ψαχτεί για εξειδίκευση σε κάτι που θα της άρεσε. 

Έτσι έφυγε για την Ιταλία για να σπουδάσει... κλακέτες! Ναι, καλά διαβάσατε! Η Δανάη Μιχαλάκη, προφανώς θαμπωμένη από τη μαεστρία κορυφαίων καλλιτεχνών του παρελθόντος όπως για παράδειγμα ο Φρεντ Αστέρ, έφυγε από τη Σύρο όπου ζούσε με τους γονείς της για να πάει στην Ιταλία και να μάθει άψογα το συγκεκριμένο είδος χορού. Διαβάστε παρακάτω τι αποκάλυψε σε συνέντευξή της...

Η μητέρα σας κατάγεται από τη Βρετανία. Αλήθεια, αισθανθή­κατε ποτέ διχασμένη ανάμεσα σε πατρίδες;

«Όχι, γιατί μεγάλωσα στην Ελλά­δα. Κουβαλάω βέβαια και κομ­μάτια από την Αγγλία. Θέλω να πω ότι λόγω της μητέρας μου με­γάλωσα διαφορετικά σε σχέση με άλλα παιδιά. Με μία μεγαλύ­τερη ελευθερία, ένα "coolness", αν θέλετε. Δεν έπεφτα κάτω και εκείνη έκανε: "Αχού, τι έπαθε το παιδί μου!". Η κουβέντα της ήταν: "Ωραία, και τώρα σήκω". Το ίδιο και ο μπαμπάς μου, δεν ήταν ο κλασικός υπερπροστατευτικός Έλληνας πατέρας».

Με μητρική γλώσσα τα αγγλικά, δεν σκεφτήκατε ποτέ να φύγε­τε στο εξωτερικό;

«Ναι, πέρασε από το μυαλό μου. Αλλά για εμένα η οικογένειά μου είναι κάτι πολύ ιερό. Είναι δια­φορετικό να ξέρω ότι σε τέσσερις ώρες αν πάρω το πλοίο μπορώ να πάω να τους δω στη Σύρο και διαφορετικό να είμαι στο Λονδί­νο με τόσες ώρες διαφορά. Δεν ήμουν έτοιμη να τους αφήσω».

Είχατε φύγει, πάντως, για ένα διάστημα στην Ιταλία, νομίζω...

«Ναι, για να σπουδάσω κλακέτες. Έχω μία θεία στο Μπάρι. Τελικά έμεινα έναν μήνα. Δεν παρέμει­να όσο ήθελα».

Είστε παρορμητική;

«Δεν τα ψειρίζω πολύ τα πράγμα­τα. Μπορεί να σηκωθώ ένα πρωί και να σου πω "Φεύγω Ιταλία αύ­ριο". Δεν θα βασανιστώ μέρες νια να πάρω μια μεγάλη απόφαση. Και βασίζομαι πολύ στο ένστι­κτό μου. Αν το μέσα μου λέει να κάνω κάτι, θα το κάνω».

Η μητέρα σας, Σούζαν Ντουράντ-Μιχαλάκη, διατηρούσε σχολή μπαλέτου στη Σύρο, ο πατέρας σας, Γιώργος Μιχαλάκης, είναι ηθοποιός. Εσείς πά­ντα θέλατε να ασχοληθείτε με την τέχνη;

«Ναι, αν και δεν ήμουν το παι­δί που ήθελε διακαώς να πάρει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στις σχολικές παραστάσεις. Τον έδι­να στους άλλους για να μη στε­νοχωριούνται. Μία ατάκα είχα συνήθως. Αλλά ήμουν πάντα σε χορωδίες, έκανα παραδοσιακούς χορούς στο Λύκειο Ελληνίδων. Ύστερα, βλέποντας τις βιντεοκα­σέτες του πατέρα μου από τις πα­ραστάσεις με τον θίασο που είχε, κάνοντας χορό στη σχολή της μη­τέρας μου, έψαχνα κάτι που να μπορεί να συνδυάσει τον χορό, το τραγούδι, το θέατρο, τα πράγ­ματα που μου αρέσουν».

Και το σχολείο;

«Ήμουν η πιο κακή μαθήτρια. Η πιο σκανταλιάρα. Με έβγαζαν συνέχεια έξω από την τάξη. Σήμερα, όταν συναντώ τους καθη­γητές μου, σκύβω το κεφάλι. Δεν μου άρεσε το σχολείο. Ένιωθα εγκλωβισμένη».

Στη δραματική σχολή νιώσατε απελευθέρωση;

«Βρήκα τον κόσμο που με ενδι­έφερε. Τον κόσμο που ήθελα να ανήκω».

Πηγή: ΒΗΜΑgazino

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved