Πολύ τραγμένος ο Κώστας Δόξας μετά τις καταγγελίες της Μαρίας Δεληθανάση – Τι λέει ο δικηγόρος του
Showbiz

Πολύ τραγμένος ο Κώστας Δόξας μετά τις καταγγελίες της Μαρίας Δεληθανάση – Τι λέει ο δικηγόρος του

Ευτυχείτε: Ο δικηγόρος του γνωστού τραγουδιστή, Κώστα Δόξα, που τις τελευταίες ημέρες κατηγορείται από την εν διαστάσει σύζυγό του, Μαρία Δεληθανάση, για ενδοοικογενειακή βία μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του OPEN.

Ο Σπύρος Δημητρίου ανέφερε πως όλα έχουν πάρει τη νομική οδό και συγκεντρώνουν όλα τα αποδεικτικά στοιχεία που χρειάζονται. Επιπλέον, ανέφερε ότι ο Κώστας Δόξας είναι ταραγμένος με όλη αυτή την υπόθεση.

«Είναι υποθέσεις πάρα πολύ τρυφερές κυρίως όταν υπάρχει ένα παιδί. Είναι υποθέσεις οικογενειακές. Εξετάζουμε τα δεδομένα με προσοχή και προετοιμάζουμε τυχόν επόμενες κινήσεις μας νομικές κατά όποιου έχει πλήξει την τιμή και την αξιοπρέπεια του εντολέα μου αλλά και κάθε άλλου που έχει διαπράξει κάποιο ποινικό αδίκημα. Είναι ζητήματα και αποδεικτικά στοιχεία που εξετάζονται μόνο ενώπιων του δικαστηρίου εκεί προφανώς θα εξετασθούν και τα δικά μας στοιχεία όπως και της άλλης πλευράς.

Είναι ζητήματα ειδικών. Εγώ έχω ζητήσει από τον εντολέα μου να μαζέψει όσο το δυνατόν περισσότερα αποδεικτικά στοιχεία και με έχει διαβεβαιώσει ότι τα στοιχεία αυτά υπάρχουν. Ο εντολέας μου είναι στη Θεσσαλονίκη και όπως προβλέπει ο νόμος έχει σχεδόν ελεύθερη επικοινωνία με το παιδί του και διανυκτέρευση μαζί του. Είναι πολύ ταραγμένος, δε μπορεί να βγαίνει ο οποιοσδήποτε και με μια δήλωσή του να καταρρακώνει και να καταστρέφει προσωπικότητες. Οι συνέπειες είναι πάρα πολύ άσχημες και δεν είναι δεδομένο ότι οι συνέπειες θα είναι αυτές που επιδιώκει ο καταγγέλων. Όσον αφορά το σόου εξετάζουμε όλα τα δεδομένα και θα προβούμε σε όποια ενέργεια χρειαστεί», είπε ο Σπύρος Δημητρίου στην κάμερα του Ευτυχείτε.

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved