Κωνσταντίνος Παντελίδης: Νέο τραγούδι και video clip!
Showbiz

Κωνσταντίνος Παντελίδης: Νέο τραγούδι και video clip!

Λίγους μήνες μετά το επιτυχημένο δισκογραφικό ντεμπούτο του με τίτλο «Κι Αν Με Μισώ», o πολύ νεαρός τραγουδοποιός (ερμηνευτής, συνθέτης και στιχουργός!) Κωνσταντίνος Παντελίδης, επιστρέφει σήμερα με το νέο τραγούδι «Καιρό Τώρα Πάει», μια δυναμική λαϊκή μπαλάντα, που επιβεβαιώνει το πηγαίο λαϊκό μουσικό ταλέντο του, κάτι που όλοι παραδέχονται ότι τρέχει στις φλέβες του.

Η μεγαλύτερη, όμως, έκπληξη είναι το πολύ ευρηματικό, υψηλής αισθητικής video clip, σε σκηνοθεσία των Steven Airth & Spiros Kapsilis και επιμέλεια Μιχάλη Παπανικολάου, που εμφανίζει έναν άντρα εντελώς μόνο σε έναν post-apocalyptic έρημο κόσμο, να προσπαθεί να θυμηθεί το παρελθόν έρωτα και έντασης, που τον οδήγησε στη χωρίς ελπίδα μοναξιά του. Πραγματικά πρωτότυπο και συγκινητικό -δείτε το!



Τα νέο single του Κωνσταντίνου Παντελίδη «Καιρό Τώρα Πάει» κυκλοφορεί από τη δισκογραφική του οικογένεια της Cobalt Music.


Δείτε το video clip υψηλής αισθητικής που συνοδεύει το νέο, πηγαία λαϊκό, τραγούδι του ταλαντούχου Κωνσταντίνου Παντελίδη:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved