Ιωάννα Παππά: «Πιστεύω πάντα πως αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία οι άνθρωποι»
Showbiz

Ιωάννα Παππά: «Πιστεύω πάντα πως αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία οι άνθρωποι»

Ιωάννα Παππά: Επειτα από δεκαπέντε χρόνια τηλεοπτικής αποχής, πρωταγωνιστεί ξανά σε ένα σίριαλ.

Αναμφισβήτητα μία από τις καλύτερες ηθοποιούς της γενιάς της, η λαμπερή Ιωάννα Παππά με την ερμηνεία της σου μεταφέρει συναισθήματα που δεν γνώριζες πως υπήρχαν.

Μια ηθοποιός που σαφέστατα ξεχωρίζει και σέβεται την υποκριτική ως τέχνη. Επειτα από δεκαπέντε χρόνια τηλεοπτικής αποχής, πρωταγωνιστεί ξανά σε ένα σίριαλ. Στην πολύ επιτυχημένη «Εξαψη», που προβάλλεται κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 21.00, στο ΜEGA.

«Μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρουσα η σειρά, κυρίως λόγω του καστ, καθώς είμαστε μια ομάδα ηθοποιών που γνωριζόμαστε και έχουμε αμοιβαία εκτίμηση. Υπάρχει ενδιαφέρον από τον κόσμο - έχω να το ζήσω καιρό αυτό. Μου μιλούν καθημερινά για τη σειρά, έχουν αγωνία και, φυσικά, είναι μια ανταμοιβή αυτό», δήλωσε, ενώ το κανάλι έπαιξε σημαντικό ρόλο για την απόφαση της να επιστρέψει. «Φυσικά έπαιξε ρόλο και το ίδιο το κανάλι. Προσπάθησε να έχει στο δυναμικό του συνεργάτες που υπήρξαν εκεί τα περασμένα χρονιά. Ολοι μας επιθυμούσαμε να βρεθούμε σε μια νέα παραγωγή του ΜEGA, γιατί είναι ένα κανάλι που αγαπούσαμε πολύ, καθώς επένδυε στη μυθοπλασία και είχε αφήσει εποχή», παραδέχτηκε.

Οσο για την «Έξαψη», η Ιωάννα Παππά εξήγησε πως η ζωή όλων είναι γεμάτη ανατροπές: «Το ακραίο γεγονός από το πρώτο επεισόδιο ήταν το τροχαίο. Από εκεί ξεκίνησαν όλα. Βλέπαμε πόσα πράγματα φέρνει στην επιφάνεια σε μια μικρή κοινωνία όπως αυτή του Ναυπλίου. Εχουμε δει την πορεία χαρακτήρων που είχαν έναν τρόπο ζωής, που ήταν ασφαλής και αρμονικός, αλλά τίποτα δεν είναι δεδομένο τελικά...».

Εχει κοινά στοιχεία με την ηρωίδα που υποδύεται; «Είμαι και εγώ υπομονετική, προσπαθώ να αντιμετωπίζω τα πράγματα με ψυχραιμία, να μην κατηγορώ αναίτια τους ανθρώπους, έχω το αίσθημα της δικαιοσύνης πολύ ψηλά και πιστεύω πάντα πως αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία οι άνθρωποι», είπε στο Secret, ενώ στη ζωή της έχει δώσει δεύτερες ευκαιρίες: «Είναι μια αμφίδρομη σχέση. Αν αισθάνεσαι πως πραγματικά σου ζητάει ο άλλος μια δεύτερη ευκαιρία, αν αισθανθώ μια ειλικρινή ανάγκη, δεν θα του στερήσω μια δεύτερη ευκαιρία».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved