Έλενα Τσαγκρινού: «O Mike με στηρίζει σε κάθε μου βήμα»
Showbiz

Έλενα Τσαγκρινού: «O Mike με στηρίζει σε κάθε μου βήμα»

Λίγο πριν ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για τη Eurovision, η Έλενα Τσαγκρινού, που εκπροσωπεί την Κύπρο, μίλησε για τη συμμέτοχή της στον 65ο ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού.

Επιπλέον αναφέρθηκε και στο πώς διαχειρίστηκε ης αντιδράσεις που προκλήθηκαν από χριστιανικές οργανώσεις για το τραγούδι με τίτλο «ΕΙ Diablo», που έφερε την Κύπρο στο επίκεντρο της δημοσιότητας παγκοσμίως κι έγινε πρώτο θέμα στο CNN.

Γεμάτη θετικά διάθεση, η Ελ. Τσαγκρινού ετοιμάζει ης βαλίτσες της για τον διαγωνισμό, που θα διεξαχθεί στο Ροτερνταμ της Ολλανδίας τον Μάιο. «Είμαι απίστευτα χαρούμενη και έτοιμη να ξεκινήσω τις πρόβες για την on stage παρουσίαση του "ΕΙ Diablo". Με όλους τους συνεργάτες μου θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό ώστε να παρουσιάσουμε ένα act, που θα εκπροσωπήσει επάξια την Κύπρο μας και θα μαγέψει το κοινό ανά την Ευρώπη», τονίζει.

Φύλακας άγγελος της Έλενας είναι ο ράπερ Mike, με τον οποίο είναι ζευγάρι εδώ και τρία χρόνια. «Ο Mike είναι πάντα είναι δίπλα μου και με στηρίζει σε κάθε μου βήμα. Έχει πολλά χαρακτηριστικά τα οποία θαυμάζω. Είναι και παραμένει πάντα ευγενικός υποστηρικηκός και... real», λέει για τον σύντροφό της.

Το τραγούδι έδειξε τη δυναμική του, αφού, μόλις κυκλοφόρησε το βιντεοκλίπ του, έγινε αμέσως YouTube trend. «Ο κόσμος αγκάλιασε το "ΕΙ Diablo" από την πρώτη κιόλας ημέρα. Έλαβα και συνεχίζω να λαμβάνω αμέτρητα θετικά μηνύματα. Είναι ενδεικτικό ότι μέσα σε έξι ημέρες το music video ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο YouTube views, παραμένοντας σταθερά στις πρώτες θέσεις των τάσεων σε Ελλάδα και Κύπρο, ενώ έγινε top trend σε πολλές χώρες όπως π Κροατία, η Ισπανία και η Ουγγαρία. Παράλληλα, βρέθηκε αμέσως στις πρώτες θέσεις των digital charts σε Ελλάδα, Κύπρο, Σουηδία, Νορβηγία, Ισπανία, Ηνωμένο Βασίλειο και Γερμανία».

«Η Ελένη έβαλε τον πήχη ψηλά»

Αναφορικά με το πρόσφατο περιστατικό και τις αντιδράσεις που υπήρξαν στην Κύπρο για το τραγούδι, λέει: «Δεν στενοχωρήθηκα. Ένιωσα έκπληκτη, γιατί το τραγούδι δεν έχει καμία σχέση με τις εν λόγω αναδράσεις δεν είναι βλάσφημο. Είναι ένα καθαρά αλληγορικό κομμάτι, για την αιώνια μάχη μεταξύ του καλού και του κακού. Μιλά για μια κοπέλα που μπλέκεται σε μια τοξική σχέση και τελικά καταφέρνει να ελευθερωθεί από αυτήν, στέλνει μήνυμα δύναμης και το καλό στο τέλος νικάει».

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που έφερε η Ελένη Φουρέιρα στην Κύπρο, η Έλενα Τσαγκρινού ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη μεγάλη βραδιά, έχοντας μιλήσει με τη γυναίκα που έβαλε... fuego στη σκηνή του διαγωνισμού. «Η Ελένη Φουρέιρα, την οποία αγαπώ και θαυμάζω, έβαλε τον πήχη ψηλό, τόσο στην Eurovision όσο και στην pop σκηνή. Είναι μια πραγματική star, ο ορισμός της show woman και πρωτοπόρος σε κάθε της βήμα, είτε μουσικό είτε σε επίπεδο live εμφανίσεων, είτε τώρα που παρουσιάζει το "House of fame" Ανήκουμε και οι δύο στην οικογένεια της Panik Records και από τον περασμένο Νοέμβριο, όταν ανακοινώθηκε η συμμετοχή μου στη Eurovision, έχουμε μιλήσει και, φυσικά, θα ξαναμιλήσουμε».

Η Έλενα νιώθει μεγάλη τιμή που την επέλεξε η Κύπρος για να την εκπροσωπήσει. «Είναι τιμή που εκπροσωπώ την Κύπρο μας σε αυτόν τον σπουδαίο διαγωνισμό. Με την ευκαιρία, θα ήθελα να ευχαριστήσω ξρνά το ΡΙΚ και την εταιρεία μου, την Panik Records, για Την εμπιστοσύνη, τους δημιουργούς του τραγουδιού, Thomas Stengaard, limmy "Joker" Thomfeldt, Laurell Barker και Oxa, την σκηνοθεσία του βιντεοκλίπ Γιώργο Μπενιουδάκη, τη Σίλια Κριθαριώτη, που έχει αναλάβει την ενδυματολογική εικόνα, την Chali Jennings για τη χορογραφία στο βίντεο και τον καλλιτεχνικό διευθυντή Marvin Dietmann. Επίσης θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο, για τη στήριξη και την αγάπη του», καταλήγει σύμφωνα με την Real News.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved