Νάντια Μπουλέ: «Διανύω τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης μου» - Πόσα κιλά έχει πάρει;
Showbiz

Νάντια Μπουλέ: «Διανύω τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης μου» - Πόσα κιλά έχει πάρει;

Η Νάντια Μπουλέ διανύει μία ιδιαίτερα τρυφερή και όμορφη περίοδο στη ζωή της και φυσικά έχει κάθε λόγο να χαμογελά. 

Η κούκλα ηθοποιός την οποία φέτος απολαμβάνουμε στο ρόλο της «Τζένης» στη σειρά του Alpha «Αγγελική» σε λίγους μήνες θα κρατά αγκαλιά το πρώτο της μωράκι και η λαχτάρα της για εκείνη τη στιγμή δεν περιγράφεται.

Η ηθοποιός το μεσημέρι της Τετάρτης (17-03) μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Pop Up για το πώς βιώνει την εγκυμοσύνη της, πόσα κιλά έχει πάρει ενώ έδωσε κι ένα πολύ δυνατό spoiler για τη σειρά.

«Θα μπει μέσα στην ιστορία όλη αυτή η εξέλιξη, γιατί θα αρχίσει να μην μπορεί το πράγμα να κρυφτεί. Οπότε οι σεναριογράφοι μας θα το εντάξουν στο ρόλο. Δεν ξέρουμε από ποιον έχει διάφορες επιλογές η Τζένη. Έχει τον επίσημο σύζυγο, τον ανεπίσημο και έχει και έναν ακόμα εραστή που θα προκύψει. Μπορώ να σας πω ότι εξελίσσεται σε πολύ ραδιούργα και κακούργα πάρα την εγκυμοσύνη και τις εξωσυζυγικές σχέσεις», είπε και συνέχισε:

«Ο σύντροφός μου ήταν μπροστά όταν το έμαθα, δεν του ανακοίνωσα με κάποιον ιδιαίτερο τρόπο. Διανύω τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης και είναι κοριτσάκι. Δεν είχα καθόλου το μητρικό, δεν ήξερα τι φύλο περίμενα. Νόμιζα ότι μάλλον θα είχα αγόρι, χωρίς κανένα ιδιαίτερο λόγο. Έχω πάρει 6,5 κιλά μέχρι στιγμής νορμάλ. Λιγούρες δεν έχω πάρα πολλές, νομίζω ότι το ελέγχω εγκεφαλικά όλο αυτό».

Δες τι άλλο αποκάλυψε στο βίντεο που ακολουθεί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved