MasterChef 5: Οι κριτές... έκλαψαν από τα γέλια με τη σούπα... raver!
Showbiz

MasterChef 5: Οι κριτές... έκλαψαν από τα γέλια με τη σούπα... raver!

MasterChef 5: Άλλη μία ομαδική δοκιμασία έφτασε στα... άκρα τους γευστικούς κάλυκες των κριτών οι οποίοι είχαν να διαχειριστούν τις πιο τρελές ιδέες των παικτών του ριάλιτι μαγειρικής. 

Μετά την αποχώρηση του Κωνσταντίνου Χασιώτη, μια εσωτερική ομαδική δοκιμασία, με έναν πάγκο γεμάτο καμπάνες και ένα σφυρί, περίμενε τους 15 μάγειρες του διαγωνισμού.

Ένας πλειστηριασμός, με τον Σωτήρη Κοντιζά στη θέση του δημοπράτη και τους δύο αρχηγούς ως πλειοδότες, όπως προέκυψαν από τις επιλογές του Τζιοβάνι Σκαράτζι, που κέρδισε το Τεστ Δημιουργικότητας, ανέβασε επικίνδυνα τη θερμοκρασία στην κουζίνα του MasterChef 5, πριν ακόμα ανάψουν οι εστίες.

Παιχνίδια ισχύος και κουβέντες που φανέρωναν εξαιρετικό ανταγωνισμό, ήταν εκείνα τα στοιχεία που πρωταγωνίστησαν και έφεραν στους πάγκους τα τελικά υλικά, με τα οποία μαγείρεψαν οι μπλε και οι κόκκινοι στην 5η ομαδική δοκιμασία.

Ο χρόνος αποδείχθηκε τελικά πολυτιμότερος «των αγαθών», μιας και κάποιοι, δείχνοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στις ικανότητες των μελών της ομάδας τους, προτίμησαν να «αγοράσουν» χρόνο παρά να «πληρώσουν ακριβά» για κάποια υλικά.

Με διαφορά χρόνου αλλά και υλικών, οι δύο ομάδες μαγείρεψαν σε μια δοκιμασία για ένα menu degustation 7 σταδίων.

Ο Τζιοβάνι, πάντως, εξασφάλισε 20 λεπτά επιπλέον στην ομάδα του, τους Μπλε, και επέλεξε να φέρει τον Αντώνη από την Κόκκινη όμως αρχηγός των Μπλε ήταν ο Στέφανος ενώ στους αντιπάλους ο Αλέξανδρος ο οποίος και πήρε πάνω του τη διαχείριση του χρόνου αλλά και της εξασφάλισης των σωστών υλικών από τις καμπάνες στη δημοπρασία για την ομαδική δοκιμασία.

Οι Μπλε με αρχηγό τον Στέφανο, λοιπόν, και οι Κόκκινοι με αρχηγό τον Αλέξανδρο Σ., αφού εξασφάλισαν τα υλικά που ήθελαν στον πλειστηριασμό, χρειάστηκε να φτιάξουν ένα μενού 7 πιάτων.

Μετά από πολλή δουλειά και τρέξιμο, οι ομάδες παρουσίασαν τα πιάτα τους στους κριτές. Μία από τις πιο... δυνατές στιγμές στη δοκιμή των πιάτων για τους κριτές ήταν όταν ο Παύλος από την κόκκινη ομάδα παρουσίασε την ιδιαίτερη και διαδραστική σούπα από κόκκινο λάχανο που είχε φτιάξει για την κόκκινη ομάδα.

Το γεγονός ότι είχε βάλει σόδα στο πιάτο για να κάνει χημική αντίδραση το χρώμα της κρέμας του με το κόκκινο τσάι που είχε ετοιμάσει όταν αυτά τα δύο στοιχεία θα ανακατεύονταν, έκαναν τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να ονομάσει τη συγκεκριμένη σούπα... raver (σ.σ. για όσους θα θυμούνται στις αρχές των 00s μεσουρανούσε στη νυχτερινή Αθήνα το κλαμπ Plus soda με rave μουσική).

Οι φιγούρες του Σωτήρη Κοντιζά αλλά και εκείνες του Λεωνίδα Κουτσόπουλου έκαναν τους πάντες να κλάψουν από τα γέλια. Δείτε το απολαυστικό βίντεο παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved