Νάντια Μπουλέ: Τα σύνολα εγκυμοσύνης της είναι άπαιχτα! Σικάτη και στιλάτη ακόμη και έγκυος
Showbiz

Νάντια Μπουλέ: Τα σύνολα εγκυμοσύνης της είναι άπαιχτα! Σικάτη και στιλάτη ακόμη και έγκυος

Την πιο δημιουργική κι ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της διανύει η Νάντια Μπουλέ.

Και πώς όχι αφού φέτος κάνει μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες με τον ρόλο της στη Αγγελική ενώ σε λίγους μήνες θα γίνει μαμά για πρώτη φορά. Την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης είχε κάνει η ίδια με ένα ποστ στο Instagram.

«Και μετά, συνέβη αυτό και όλα έχουν πάρει άλλη διάσταση. Ακόμα είμαι ξαφνιασμένη από τα συναισθήματα και τις σκέψεις που συνοδεύουν αυτή τη νέα πραγματικότητα, αλλά παίρνω βαθιά ανάσα και βουτάω. Στους ούριους ανέμους αυτού του ταξιδιού», σημείωσε η ίδια στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Όπως πρώτο αποκάλυψε το gossip-tv.gr η εγκυμοσύνη της ηθοποιού θα ενταχθεί στο σενάριο μιας και ως «Τζένη» κρατά ένας από τους πιο δυνατούς ρόλους στη σειρά Αγγελική.

«Θα μπει μέσα στην ιστορία όλη αυτή η εξέλιξη, γιατί θα αρχίσει να μην μπορεί το πράγμα να κρυφτεί. Οπότε οι σεναριογράφοι μας θα το εντάξουν στο ρόλο. Δεν ξέρουμε από ποιον έχει διάφορες επιλογές η Τζένη. Έχει τον επίσημο σύζυγο, τον ανεπίσημο και έχει και έναν ακόμα εραστή που θα προκύψει. Μπορώ να σας πω ότι εξελίσσεται σε πολύ ραδιούργα και κακούργα πάρα την εγκυμοσύνη και τις εξωσυζυγικές σχέσεις», είπε η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Η Νάντια Μπουλέ διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της κι έχει πάρει λίγα κιλά με την κοιλίτσα της να μεγαλώνει μέρα με την ημέρα.

Όμορφη, ανανεωμένη και πάντα στιλάτη η Νάντια από την στιγμή που ανακοίνωσε το ευτυχές γεγονός στα social media μοιράζεται συνεχώς φωτογραφίες της με τους followers της. Αυτό που εμείς έχουμε παρατηρήσει είναι πως η όμορφη ηθοποιός επιλέγει τα πιο στιλάτα σύνολα.

Άνετα και σικάτα δίχως να είναι εγκυμοσύνης. Κοστούμια με ψηλόμεσα παντελόνια, αέρινα φορέματα και φούστες και φυσικά υπέροχα tops.

Δες στη gallery τις εντυπωσιακές εμφανίσεις της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved