Ποιος γυμνάζει καλύτερα τους κοιλιακούς του εν μέσω lockdown;
Showbiz

Ποιος γυμνάζει καλύτερα τους κοιλιακούς του εν μέσω lockdown;

To locdown τους βρίσκει πιο fit από ποτέ - Στα καλύτερά τους, οι πρώην παίκτες του Survivor - Δείτε φωτογραφικό υλικό

Ανήκουν στην κατηγορία με τα πιο hot αγόρια της showbiz και η αλήθεια είναι πως η κάθε τους νέα φωτό από την παραλία θα εντυπωσιάσει τον γυναικείο πληθυσμό.

Το Lockdown τους βρίσκει αρκετά fit και σίγουρα περιζήτητους, αφού αυτά που γνωρίζουμε για την προσωπική τους ζωή είναι ελάχιστα.

Αναφερόμαστε στον Γιάννη Σπαλιάρα και στον Νάσο Παπαργυρόπουλο. Τα δύο αγόρια τα οποία γνώρισαν μεγάλο φανατικό κοινό μέσα από το Survivor, εξακολουθούν να μονοπωλούν το ενδιαφέρον, είτε με τις δηλώσεις τους, είτε με τις πόζες τους στα social media.

Φυσικά ο καθένας τους έχει τη δική του πορεία, αφού ο Γιάννης Σπαλιάρας ξεκίνησε την καριέρα του στα 90s ως μοντέλο, ενώ ο Νάσος Παπαργυρόπουλος συστήθηκε μέσα από την υποκριτική και ως ηθοποιός, αν και η μεγάλη δημοσιότητα ήρθε από τη συμμετοχή του στο Survivor.

Στο καθημερινό τους πρόγραμμα βρίσκεται η Μετακίνηση 6. Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε σε καθημερινές στιγμές άθλησης. Τόσο ο Γιάννης, όσο και ο Νάσος τήρησαν τις αποστάσεις και τα μέτρα προστασίας από τον covid-19 ενώ έβγαλαν τις μάσκες τους μόνο την ώρα της προπόνησής τους προκειμένου να αναπνεύσουν σωστά.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved