Πάνος Μεταξόπουλος: «Aπό εκείνη την ημέρα πάτησα κανονικά στη γη»
Showbiz

Πάνος Μεταξόπουλος: «Aπό εκείνη την ημέρα πάτησα κανονικά στη γη»

Πάνος Μεταξόπουλος: Οι αποκαλύψεις για τα πρώτα χρόνια της καριέρας του και η αμήχανη στιγμή πάνω στη σκηνή που θα θυμάται για πάντα

Φέτος επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, ως διευθυντής της Μουσικής Ακαδημίας του House of Fame. Ο Πάνος Μεταξόπουλος παραχώρησε τη νέα του συνέντευξη, όπου και αναφέρθηκε στην πορεία του ως χορογράφος. Ο ίδιος μάλιστα δεν δίστασε να μιλήσει για την περίοδο που είχε... "καβαλήσει το καλάμι"

-"Παραμυθιάστηκες" ποτέ;

Όταν ήμουν μικρός το έκανα, "παραμυθιάστηκα", νόμιζα πως κάτι έκανα, ότι ήμουν κάποιος, ότι είχα φτάσει, κι ότι είχα κάνει κάτι σημαντικό, αλλά όσο περνούσε ο καιρός, τόσο καταλάβαινα ότι δεν είχα κάνει τίποτα.


-"Καβάλησες καλάμι", όπως συνηθίζουμε να λέμε;

Κανονικά, νομίζω ότι όλοι κάποια στιγμή θα το καβαλήσουμε. Ξεκινάς να μη φέρεσαι φυσιολογικά, αλλά όταν το είδα, η ίδια η ζωή μου το αναίρεσε...


-"Καβάλησες καλάμι" και σε γείωσε η ίδια η ζωή;

Με γείωσε από το επόμενο δευτερόλεπτο. Όταν ήμουν στο Ευρωπαϊκό Μπαλέτο, μου έδωσαν να χορέψω πρώτο ρόλο, μεγάλη υπόθεση, ένιωσα Θεός, μ' έβαλαν σε δικό μου καμαρίνι, κι η επιλογή έγινε ανάμεσα σε 52 χορευτές. Αφού χόρεψα και τελείωσε η παράσταση, δεν έχω καταλάβει τίποτα, είμαι σε άλλη φάση, πετάω στον ουρανό, όμως στο τέλος άκουσα 5 παλαμάκια. Αυτό συνέβη γιατί ήταν άδειο τελείως το θέατρο, είχε 15 άτομα μόνο, δεν υπήρχε κόσμος. Εκεί συνειδητοποίησα πόσο μικρά και γελοία είναι όλα. Νόμιζα ότι θα με χειροκροτούσαν 1 .500 άτομα και με χειροκρότησαν 10 άτομα, από τους οποίους οι 8 ήταν από ένα γηροκομείο. Το γείωμα ήταν τέτοιο που δεν είχα άλλη ευκαιρία, ήταν η μοναδική που νόμιζα ότι κάτι έκανα, κι από εκείνη την ημέρα πάτησα κανονικά στη γη. Όλα είναι ένα τίποτα, δυστυχώς.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved