Σταύρος Νικολαΐδης: «Ο ηθοποιός δίνει το φως στον κόσμο, η κάθαρση ξεκίνησε από εμάς»
Showbiz

Σταύρος Νικολαΐδης: «Ο ηθοποιός δίνει το φως στον κόσμο, η κάθαρση ξεκίνησε από εμάς»

Ο Σταύρος Νικολαΐδης σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τον τελευταίο καιρό. 

Τι είναι για σένα η επιτυχία με την πάροδο του χρόνου;

Έχω κάνει επιτυχίες με σίριαλ, αλλά την επιτυχία που είχε κάνει το σίριαλ "Εγκλήματα", δεν την είχε κανένα και δε θα ξαναδούμε εύκολα αυτές τις θεαματικότητες. Ίσως τώρα, με το σίριαλ "Άγριες Μέλισσες" μπορούν να συγκρι­θούν, απλώς αυτή είναι μια μόνο σειρά που κάνει 30 %, ενώ τότε ήταν περισσότερες οι σειρές που ξεπερνούσαν το φάσμα των 30% και των 40%.

Τι "χάλασε" τη συνταγή και δεν υπάρχουν πλέον υψη­λά νούμερα τηλεθέασης, αφού υπάρχει εξέλιξη σε όλα και οι δουλειές γίνονται προσεγμέ­να;

Μειώθηκαν πολύ οι δουλειές. Όταν ξεκινάει μια δουλειά, έχουμε ελπίδες και όνειρα, ότι κάνουμε μια πολύ καλή δουλειά, αλλά δεν μπορεί να προεξοφλήσει κανένας το κριτήριο του κόσμου. Το σίριαλ "Κρατάς μυστικό", ήταν εξαι­ρετική δουλειά, αλλά δεν ξέρω γιατί "δεν πήγε".

Το ένστικτο, με βάση την πείρα και τη γνώση, δεν λειτουργεί;

Πόσα ένστικτα να λειτουργήσουν μαζί; Φέτος που έχουμε κλειστεί όλοι μέσα, τόσο καιρό, η τηλεό­ραση ευνοείται, αφού δεν υπάρχει άλλος τρόπος διασκέδασης.

Το τηλεοπτικό κοινό έχει μειωθεί αρκετά και τα νούμερα τηλεθέασης δεν είναι ικανοποιητικά, καθώς έχουν μπει στη ζωή μας το διαδίκτυο και κανάλια με ταινίες.

Έχει μπει το Netflix ή άλλες πλατφόρμες και γενικότερα το ίντερνετ στη ζωή μας. Πέρσι, όταν είχα θέατρο και δεν προλάβαινα, τις "Άγριες Μέλισσες", επειδή παρακολουθώ φανατικά, αναγκαστικά έβλεπα το επεισόδιο στο web.

Πώς είναι να είσαι φανατικός θαυμα­στής ενός σίριαλ και να παίζεις σ' ένα άλλο;

Δε νομίζω ότι παίζει ρόλο αν παίζεις ή όχι στο σίριαλ και πέρσι ήμουν φαν που δεν έπαιζα σε σίριαλ. Δεν είναι ανταγωνιστικό. Το δικό μας σίριαλ είναι διαφορετικό, σχεδόν μια ώρα, σπάνιο για κομεντί, με αληθινές καταστάσεις, κι είμαι σίγουρος ότι πολλές γυναίκες θα ταυτι­στούν με τον ρόλο της Φαίης (Ξυλά). Η αλήθεια είναι ότι με τις "Μέλισσες" είχα πολλά χρόνια να "κολλήσω", να βλέπω τόσο φανατικά μια σειρά, γιατί δεν κάθομαι εύκολα να το κάνω. Παρακολουθώ τα νούμερα των τηλεθεάσεων, αφού πρωταγωνιστώ κι εγώ φέτος σε σειρά, χωρίς όμως να σκάω ή να στεναχωριέμαι.

Πολλές οι "αναταράξεις" τον τελευταίο καιρό στον καλλιτεχνικό χώρο.

Ναι, γιατί ο ηθοποιός δίνει το φως στον κόσμο, αφού είμαστε ένα προβεβλημένο επάγγελμα. Ξεκίνησε η κάθαρση από εμάς, ενώ αυτά συμβαίνουν σε όλους τους χώρους. Ο κόσμος "διψάει" να πα­ρακολουθήσει ειδήσεις, για γνωστούς ηθοποιούς ανέκαθεν, οπότε είναι μοιραίο. Αν γίνονταν παρό­μοιες καταγγελίες για μεγαλοδημοσιογράφους θα έβλεπαν ποτέ τα φώτα της δημοσιότητας;

Εκεί που υπάρχει φως, υπάρχει και σκιά...

Έτσι κι αλλιώς, αν δεν υπήρχε η κόλαση δε θα υπήρχε κι ο παράδεισος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved