Βασίλης Μίχας: «Υπήρξα με μεγαλύτερη γυναίκα αλλά δεν έφταιγε το ηλικιακό χάσμα που χωρίσαμε»
Showbiz

Βασίλης Μίχας: «Υπήρξα με μεγαλύτερη γυναίκα αλλά δεν έφταιγε το ηλικιακό χάσμα που χωρίσαμε»

Ο Βασίλης Μίχας ή ο τηλεοπτικός "Κωστής" μίλησε για την συνεργασία του στο σίριαλ "Έρωτας με διαφορά" και αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι στο παρελθόν είχε σχέση με μεγαλύτερης ηλικίας γυναίκα από εκείνον.

Ο Κωστής τι ερωτεύτηκε στη Ζέτα;

«Ο Κωστής έχει μια αθωότητα, οπότε στη Ζέτα ερωτεύτηκε τα πάντα. Δεν έχει καθόλου δεύτερες σκέψεις για την ηλικία ή τον κοινωνικό περίγυρο. Ένιωσε, έπραξε και απλά το ζει».

Τα νιάτα του αδιαφορούν για την ηλικία της και τον κοινωνικό περίγυρο;

«Τελείως. Και για να πούμε την αλήθεια, τα παραπάνω θέματα ακόμη και στην κανονική ζωή απασχολούν το άτομο που είναι ο "μεγάλος" της ιστορίας».

Λένε ότι ο καλός ο φίλος συμπαρίσταται. Ο «κολλητός» σας, ο Άρης, γιατί αντιδρά; Λόγω ζήλιας;

«Το πώς αντιδρούν οι φίλοι είναι αλήθεια ότι δεν το ξέρουμε ποτέ. Οι αντιδράσεις, όμως, αλλάζουν κάποια πράγματα στις φιλίες. Άλλες φορές προς το καλό, άλλες προς το κακό».

Οι αριθμοί, δηλαδή τα 39 χρόνια της Ζέτας, χωρούν στον έρωτα;

«Προσωπικά σ' εμένα δεν λένε τίποτα. Αλλά στη ζωή συνήθως υπάρχουν κάποια κοινωνικά στεγανά, που αλλάζουν με πολύ αργούς ρυθμούς. Το φοβερό είναι πως, στατιστικά, δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι αν οι ηλικίες είναι κοντά, οι σχέσεις είναι πιο πετυχημένες».

Έχετε βιώσει ανάλογη εμπειρία στην προσωπική σας ζωή;

«Ναι, μου έχει τύχει. Αλλά δεν ήταν το ηλικιακό χάσμα το πρόβλημα που τελείωσε τη σχέση», σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεθεατής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved