Η Φάρμα: Η φωτογραφία του Τζώρτζογλου από τα 90s ως «Κωστάκης» που κάνει πάταγο!
Showbiz

Η Φάρμα: Η φωτογραφία του Τζώρτζογλου από τα 90s ως «Κωστάκης» που κάνει πάταγο!

Η Φάρμα: Οι πιο παλιοί τηλεθεατές ανέβασαν στο διαδίκτυο φωτογραφία του γνωστού ηθοποιού από τα 90s και την εποχή που ο ίδιος υπήρξε μεγάλος πρωταγωνιστής της Φάρμας και του κάμπου για τις ανάγκες της σειράς, Το σημάδι του Έρωτα.

«Η Φάρμα», που καθήλωσε εκατομμύρια τηλεθεατές παγκοσμίως, επέστρεψε, αυτή τη φορά μέσα από τον ΑΝΤ1. Ένας κόσμο μακριά από τον σύγχρονο τρόπο ζωής, όπου η ανθρώπινη δύναμη αναμετράται με τη δύναμη της φύσης.

Στην παρουσίαση, ο Σάκης Τανιμανίδης. Ο ρόλος του καταλυτικός. Πάντα έτοιμος για δράση, θα ζήσει μαζί με τους παίκτες την περιπέτεια στα άκρα.

Οι συμμετέχοντες καλούνται να περάσουν μια σειρά δοκιμασιών αλλά και μια καθημερινότητα με αρκετές εργασίες, προκειμένου να εξασφαλίσουν τα απαραίτητα που θα βοηθήσουν τη συμβίωσή τους στη Φάρμα.

Μάλιστα ο σταθμός αποφάσισε να κάνει ένα "πάντρεμα" παικτών, βάζοντας στη Φάρμα, celebrities μαζί με ανθρώπους της διπλανής πόρτας, οι οποίοι φυσικά δεν είχαν καμία απολύτως σχέση με τις τηλεοπτικές κάμερες.

Από τα πρόσωπα που ξεχώρισαν νωρίς, Ο Στράτος Τζώρτζογλου ο οποίο σε κάθε επεισόδιο δίνει ρεσιτάλ γέλιου, αφού δεν σταματά να... πειράζει με τις ατάκες του, τους υπόλοιπους παίκτες της Φάρμας.

Μάλιστα οι πιο παλιοί τηλεθεατές ανέβασαν στο διαδίκτυο φωτογραφία του γνωστού ηθοποιού από τα 90s και την εποχή που ο ίδιος υπήρξε μεγάλος πρωταγωνιστής της Φάρμας και του κάμπου για τις ανάγκες της σειράς, Το σημάδι του Έρωτα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved