Βασίλης Γκουρούσης: Νέες αποκαλύψεις για τη σύλληψη του άντρα της Τέτας Καμπουρέλη!
Showbiz

Βασίλης Γκουρούσης: Νέες αποκαλύψεις για τη σύλληψη του άντρα της Τέτας Καμπουρέλη!

Σαν βόμβα έσκασε το πρωί της Τετάρτης (24/3) η είδηση της σύλληψης του συζύγου της Τέτας ΚαμπουρέληΒασίλη Γκουρούση.

«Ένας 58χρονος Έλληνας που διατηρούσε θυρίδα στο υποκατάστημα του Ψυχικού, είναι ο άνθρωπος που διέπραξε τη μεγάλη αρπαγή από τέσσερις θυρίδες τον περασμένο Νοέμβριο.
Ο συγκεκριμένος, συνελήφθη σήμερα, Τετάρτη 24 Μαρτίου 2020, σε περιοχή της Αττικής από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 58χρονος ημεδαπός για τη διάπραξη 4 διαρρήξεων και μίας απόπειρας διάρρηξης σε θυρίδες τράπεζας στο Χαλάνδρι, που διαπιστώθηκε τον περασμένο Νοέμβριο. Κατά πληροφορίες, ο 58χρονος είναι ο Βασίλης Γκουρούσης,
σύζυγος της γνωστής τηλεπερσόνας Τέτας Καμπουρέλη», ανέφερε το ρεπορτάζ.

Ο 58χρονος θα απολογηθεί αύριο Παρασκευή.

Σήμερα, 25η Μαρτίου, στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου δόθηκαν περισσότερες πληροφορίες. «Μεγάλο κόλπο. Η λεία ήταν 5 εκατομμύρια ευρώ. Χρυσαφικά, τιμαλφή και πολύτιμοι λίθοι. Μια κυρία, τα είχε φέρει από τη Βενεζουέλα! Αμύθητος ο θησαυρός, ο οποίος και αγνοείται» είπε ο Πέτρος Καρσιώτης στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Πως όμως κατάφερε ο δράστης να ανοίξει τις θυρίδες;

Με ένα μικρό κατσαβίδι που βρέθηκε στη θυρίδα του, ο φερόμενος ως δράστης κατάφερε να παραβιάσει τις θυρίδες. Μάλιστα, το καλοκαίρι υπήρχαν τεχνίτες για να φτιάξουν τις κλειδαριές των θυρίδων που ήταν παλιάς τεχνολογίας.

Και όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή, ο σύζυγος της Τέτας το καλοκαίρι έκανε πολλές επισκέψεις στις θυρίδες, φορούσε καπέλο και απέφευγε τις κάμερες μέχρι να φτάσει στο χώρο των θυρίδων, όπου δεν υπάρχουν κάμερες και ήταν άλλο ένα στοιχείο που οδήγησε την αστυνομία σε εκείνον…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved