Κλοπή θυρίδων: Στον ανακριτή ο Γκουρούσης - Καταθέτει ως μάρτυρας και η Καμπουρέλη
Showbiz

Κλοπή θυρίδων: Στον ανακριτή ο Γκουρούσης - Καταθέτει ως μάρτυρας και η Καμπουρέλη

Στο πλευρό του συζύγου της, ο οποίος κατηγορείται ως ο δράστης της διάρρηξης των θυρίδων της τράπεζας στο Χαλάνδρι, βρίσκεται η γνωστή αισθητικός Τέτα Καμπουρέλη - Στον ανακριτή ο Γκουρούσης

Φωτογραφίες: Ευδοκία Μύτιλη

Στην Ευελπίδων βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής η γνωστή τηλεπερσόνα Τέτα Καμπουρέλη, λίγο πριν την απολογία του 58χρονου συζύγου της.

Η ίδια κλήθηκε να καταθέσει ως μάρτυρας για την υπόθεση.

Την ίδια ώρα, ενώπιον του 12ου τακτικού ανακριτή οδηγήθηκε ο 58χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος κατηγορείται για τη διάρρηξη των θυρίδων σε τράπεζα του Ψυχικού.

Καλείται να απολογηθεί για τα αδικήματα της διακεκριμένης κλοπής κατ’ εξακολούθηση, της απείθεια και την παράβαση του νόμου περί όπλων. Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να αρνηθεί τις κατηγορίες, ενώ θα υποβάλει απολογητικό υπόμνημα στο οποίο θα αναλύει τους ισχυρισμούς του σχετικά με την μη εμπλοκή του στο «ριφιφί» των τεσσάρων θυρίδων.

Βασικός τους στόχος θα είναι η αποδόμηση του κατηγορητηρίου και ειδικότερα η απομείωση της αξίας του γενετικού υλικού που βρέθηκε σε μία από τις θυρίδες. Μάλιστα, αναμένεται να διορίσει τεχνικό σύμβουλο.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved