Στον ανακριτή ο Βασίλης Γκουρούσης - Καταθέτει ως μάρτυρας η γυναίκα του, Τέτα Καμπουρέλη
Showbiz

Στον ανακριτή ο Βασίλης Γκουρούσης - Καταθέτει ως μάρτυρας η γυναίκα του, Τέτα Καμπουρέλη

H Τέτα Καμπουρέλη συνοδευόμενη από τον γιο της, Παναγιώτη Γκουρούση έφτασε λίγο μετά τη μία το μεσημέρι στην Ευελπίδων προκειμένου να δώσει κατάθεση για το ριφιφί στο Ψυχικό.

Κατηγορούμενος στην υπόθεση είναι ο 58χρονος σύζυγός της, Βασίλης Γκουρούσης.

Εξηγήσεις ενώπιον του 12ου τακτικού ανακριτή, όπου οδηγήθηκε, δίνει ο Βασίλης Γκουρούσης ο οποίος φέρεται αναμεμιγμένος στην διάρρηξη – μαμούθ τεσσάρων τραπεζικών θυρίδων που ανήκαν σε συζύγους γνωστών επιχειρηματιών σε υποκατάστημα του Ψυχικού.

Ο 58χρονος σύζυγος της Τέτας Καμπουρέλη, ο οποίος διώκεται για ληστείες κατ΄ εξακολούθηση, απείθεια και παράβαση του νόμου περί όπλων, αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται.

Στο απολογητικό υπόμνημα το οποίο θα υποβάλει στον δικαστικό λειτουργό καταγράφει όλους τους ισχυρισμούς προκειμένου να πείσει ότι δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση.

Να υπενθυμίσουμε ότι η σύζυγός του, Τέτα Καμπουρέλη, η οποία είχε μιλήσει πρώτα στο gossip-tv.gr, τόνισε σήμερα στον Γιώργο Παπαδάκη ότι ο σύζυγός της είναι αθώος και είναι θύμα, προκειμένου να «κλείσει» η υπόθεση.

Συγκεκριμένα είπε: «Ο σύζυγός μου είναι αθώος. Κάτι έχει συμβεί και η τράπεζα πρέπει να χρεώσει έναν άνθρωπο για να κλείσει η υπόθεση. Το ίδιο πρέπει να κάνει και η αστυνομία. Πρέπει λοιπόν να χρεωθεί ένας άνθρωπος που υποτίθεται ότι έχει και ένα ποινικό μητρώο»!

Όσο για το DNA είπε μεταξύ άλλων: «Είναι ένα νεκρό κύτταρο που μπορεί να μεταφερθεί από τον καθένα. Χρεώνουν στον άνδρα μου όλη αυτή την υπόθεση επειδή η θυρίδα του ήταν δίπλα στης κυρίας που ανοίχτηκε».

Και κατέληξε λέγοντας: «Δεν γίνεται με ένα κατσαβίδι να ανοίγει μία τράπεζα. Περιμένουμε τη Δικαιοσύνη. Θα πάω μάρτυρας. Ο σύζυγός μου δεν είναι καθόλου καλά. Χρειάζεται στήριξη»!

Δείτε φωτογραφικό υλικό από την άφιξη του Βασίλη Γκουρούση στον ανακριτή αλλά και την άφιξη της Τέτας Καμπουρέλη συνοδευόμενη από τον γιο της Παναγιώτη στην Ευελπίδων.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved