Έλληνας ηθοποιός: «Εγκατέλειψα τη ιατρική στο 5ο έτος. Ποτέ δεν μετάνιωσα...»
Showbiz

Έλληνας ηθοποιός: «Εγκατέλειψα τη ιατρική στο 5ο έτος. Ποτέ δεν μετάνιωσα...»

Έλληνας ηθοποιός: Δείτε ποιος πέρασε σε αποκαλύψεις για την πορεία του πριν ασχοληθεί με την υποκριτική...

Έχει τη δική του πορεία στο χώρο της υποκριτικής και η αλήθεια είναι πως ουδέποτε θέλησε να απασχολήσει τα media με λεπτομέρειες που είχαν να κάνουν με την προσωπική του ζωή. Ο Θωμάς Παλιούρας παραχώρησε τη νέα του συνέντευξη, όπου και αναφέρθηκε στα νεανικά του χρόνια...

Τι σου λείπει περισσότερο στο μεγάλωμά σου;

Δεν μου έχει λείψει τίποτα, ποτέ δεν μου έλειψε κάτι. Είχα δύο εξαιρετικούς γονείς, μοναδικούς, μου έδωσαν ό,τι έπρεπε, ηθικές αξίες περισσότερο, κι όχι υλικά αγαθά, τις αξίες που κουβαλάω και πορεύομαι. Αν ένα παιδί μεγαλώσει με σωστές βάσεις, δύσκολα παίρνει τον λάθος δρόμο.

Έχεις θυσιάσει πράγματα για την καριέρα σου;

Όχι, ήταν κάτι που το ήθελα, δεν έχω θυσιάσει κάτι, έκανα αυτό που αγαπάω, χωρίς υπερβολές. Ποτέ δεν ζήλεψα, ζω ισορροπημένα, κι αυτό είναι το σημαντικότερο. Αν είσαι καλά με τον εαυτό σου, είσαι καλά με όλους. Το ήθος είναι το σημαντικότερο, πάνω απ’ όλα πρέπει να είσαι άνθρωπος. Η λέξη ανθρωπιά είναι η σημαντικότερη που υπάρχει. Όταν μπήκα στην ιατρική, το πρώτο πράγμα που με συμβούλεψε ο πατέρας μου ήταν: “Πρώτα θα γίνεις άνθρωπος και μετά επιστήμονας, γιατί αν γίνεις επιστήμονας χωρίς να γίνεις άνθρωπος, είσαι αποτυχημένος”, κι αυτό το κουβαλάω στη μετέπειτα πορεία μου στο θέατρο.

Μετάνιωσες, έστω για μια στιγμή, που δεν ακολούθησες την ιατρική;

Εγκατέλειψα τη ιατρική στο 5ο έτος. Ποτέ δεν μετάνιωσα που δεν την ακολούθησα, έκανα αυτό που ήθελα και με βοήθησαν σ’ αυτό κι οι γονείς μου. Στην αρχή είχαν κάποιες αντιρρήσεις για την υποκριτική, καθώς ήθελαν κάτι καλύτερο για το παιδί τους, να κάνω μια καλύτερη καριέρα, με περισσότερα χρήματα, αλλά μετά, όταν είδαν ότι ζούσα από αυτό το επάγγελμα και μου έδινε χαρά, στάθηκαν δίπλα μου κι αυτό ήταν το πιο σημαντικό. Αγαπούσα το θέατρο, όχι για να είμαι γνωστός και αναγνωρίσιμος, όπως σκέφτονται τώρα τα περισσότερα παιδιά, αλλά γιατί με μάγευε αυτή η στιγμή, να πατήσω στο σανίδι. Παρόλο που είμαι “παιδί” της τηλεόρασης, καθώς έχω κάνει πολύ, λατρεύω το θέατρο.

Χρήματα έβγαλες;

Από τη δουλειά αυτή, κανείς δεν ζει πλουσιοπάροχα, ζω αξιοπρεπώς, δεν στερήθηκα τίποτα, τα βασικά, έχω τα απαραίτητα.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved