Θέμης Αδαμανίτδης: «Έφτασα στο σημείο να πω "Καλύτερα να πεθάνω"... »
Showbiz

Θέμης Αδαμανίτδης: «Έφτασα στο σημείο να πω "Καλύτερα να πεθάνω"... »

Θέμης Αδαμανίτδης: Ο γνωστός τραγουδιστής θυμάται το πρόβλημα που πέρασε με την υγεία του, αλλά και τις φοβίες οι οποίες τον είχαν κυριεύσει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Για τη μακρόχρονη πορεία του στο τραγούδι μίλησε ο Θέμης Αδαμαντίδης. Ο γνωστός καλλιτέχνης, παραχώρησε τη νέα του συνέντευξη, όπου μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε σε μια δύσκολη περίοδο της ζωής του...

Φοβήθηκες ποτέ μήπως χάσεις τη φωνή σου; Είναι κάτι που έχει συμβεί σε αρκετούς συνα­δέλφους σου μεγαλώνοντας.

Εντάξει, δεν είναι μόνο η φωνή το όπλο μας. Είναι και π σκέψη μας, η καρδιά μας και το περιεχόμε­νο μας. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, θα λυπηθώ, αλλά αυτό με τον χρόνο δεν μπορεί να το αποφύγει κανείς. Όμως είμαι πολύ ευχαριστημέ­νος που έχω ακόμη τη φωνή μου. Έχει τύχει δυο-τρεις φορές στο παρελθόν να αρπάξω δυνατό κρυολόγημα και να πω "Δεν βγαίνει η φωνή απόψε». Εν τω μεταξύ, εγώ δεν τραγουδάω μόνο στα μαγαζιά. Τραγουδάω συνέχεια και μόνος μου στο σπίτι. Φαίνεται λιγάκι αφελές αυτό που λέω, αλλά τραγουδάω κανονικά, στο μπάνιο, το δωμάτιο ή στο αυτοκίνητο.


Τυχεροί οι γείτονες σου...

Ναι, και ενώ κάποιες φορές μπορεί να παραπονεθούν για κάποιους θορύβους, όταν τραγουδάω, ποτέ δεν κάνουν παράπονα. Α, θυμήθηκα και μια άλλη φορά που φοβήθηκα για τη φωνή μου. 'Ήταν όταν είχα βγάλει πολύποδο. Τον κουβαλούσα δυο-τρία χρόνια και τελικό έφυγε χωρίς εγχείρηση.Τον δίσκο Απόλυτος έρωτας τον έκανα όλο με πολύποδα στις φωνητικές χορδές.

Έχει κινδυνεύσει ποτέ σοβαρά η υγεία σου;

Είχα για χρόνια μια παλινδρόμηση οισοφάγου, την οποία δεν ήξερα γιατί απέφευγα να πάω στους γιατρούς. Μέχρι που πίστευα ότι πάσχω από καρδιά, μου είχαν δημιουργηθεί φοβίες και αναστολές. Είχα κόψει τις μετακινήσεις, δεν ήθελα να
ταξιδέψω, αρνούμουν δουλειές που μου πρότειναν, δεν έβγαινα οπό το σπίτι ούτε για να πάω μέχρι την Κόρινθο. Αυτή η φοβία κράτησε για δύο-τρία χρόνια.

Φοβάσαι γενικά αυτό το απρόβλεπτο της ζωής;

Ύστερα από εκείνη την περιπέτεια υγείας έδιωξα όλους μου τους φόβους. Για το οτιδήποτε. Από τον φόβο για τα αεροπλάνα μέχρι τον φόβο του θανάτου. Έφτασα στο σημείο να πω «Καλύτερα να πεθάνω από αυτό που φοβάμαι παρά από τον ίδιο τον φόβο». Κι αυτό με απελευθέρωσε.

Πηγή: ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved