«Πολλές πλησίασαν την Αλίκη, αλλά καμία δεν έφτασε τόσο κοντά της όσο εγώ»
Showbiz

«Πολλές πλησίασαν την Αλίκη, αλλά καμία δεν έφτασε τόσο κοντά της όσο εγώ»

Ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου παραχώρησε τη νέα της συνέντευξη, όπου και αναφέρθηκε στη σχέση της με την αξέχαστη, Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Βρίσκεται στη λίστα με τους θρύλους του ελληνικού κινηματογράφου, ενώ η γνωριμία της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη βοήθησε αρκετά στην εξέλιξη της καριέρας της στη μεγάλη οθόνη.

Η Δέσποινα Στυλιανοπούλου, παραχώρησε τη νέα της συνέντευξη, όπου και αναφέρθηκε στη σχέση της με την αξέχαστη, Αλίκη Βουγιουκλάκη...

Πώς γνωρίσατε την Αλίκη;

Γνωριστήκαμε στην ταινία «Η Αλίκη στο ναυτικό». Εκεί έπαιζα τη φίλη της, μαζί με άλλες τρεις κοπέλες. Η Αλίκη δεν το γνώριζε αυτό. Όταν γυρίζαμε «Το πιο λαμπρό αστέρι», θέλησα να της υπενθυμίσω πώς γνωριστήκαμε: «Αλικούλα, ξέρεις πότε γνωριστήκαμε; Από την “Αλίκη στο ναυτικό”». «Τι λες βρε ψιψίνα!» μου έλεγε και γελούσαμε. Την ευχαριστώ για αυτό που μου πρόσφερε. «Την ψιψίνα την θέλω να είναι πάντα πλάι μου στους ρόλους» είχε πει, γι’ αυτό δεν υπάρχει ταινία της Αλίκης, εκτός από τις πρώτες, που να μην παίζω μαζί της. Όταν άρχισε στην εταιρεία «Καραγιάννης-Καρατζόπουλος» ζητούσε από τους σεναριογράφους να γράψουν ένα ρόλο και για μένα. Αυτό που έζησα με την Αλίκη, δεν το έζησα με καμιά ηθοποιό! Ό,τι έζησα εγώ με την Αλίκη, δε νομίζω να τα έχει ζήσει άλλη.

Μπορείτε να μας περιγράψετε την Αλίκη Βουγιουκλάκη ως άνθρωπο;

Πολλές πλησίασαν την Αλίκη, αλλά καμία δεν έφτασε τόσο κοντά της όσο εγώ, όπως και πολλοί μίλησαν γι’ αυτήν χωρίς να την ξέρουν ουσιαστικά. Συγκινούμαι γιατί πρώτη φορά τα λέω όλα αυτά. Δεν τα έχω εκμυστηρευτεί σε καμία συνέντευξή μου. Η Αλίκη ήταν ένα πλάσμα ευαίσθητο και αγαπούσε τους συναδέλφους. Εάν δουλεύαμε κάπου και δεν μας πλήρωνε όλα τα χρήματα ο επιχειρηματίας, έλεγε σαν αντράκι: «Αν δεν πληρώσετε τον θίασο, αύριο, εγώ δεν θα παίξω». Δεν ίσχυε πως δεν ήθελε καμία ξανθιά στον θίασο. Δεν έζησα τέτοια πράγματα, όσο συνεργαζόμουν μαζί της.

Πώς αισθάνεστε που η Αλίκη δεν είναι πια κοντά μας;

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι η Αλίκη, αυτός ο άνθρωπός που με ένιωθε και την ένιωθα δεν είναι πια κοντά μας. Με φοβίζει κάπως ο θάνατος. Όμως λέω «Ρε Στυλιανοπούλου γιατί φοβάσαι τον θάνατο; Εδώ έφυγε η Αλίκη η φίλη σου πρώτη. Θα πας να την συναντήσεις και θα είμαστε φίλες και στον ουρανό».

Πηγή: Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved