Νατάσα Μποφίλιου: Αδυνατισμένη και με νέο hair look σε μετακίνηση 6
Showbiz

Νατάσα Μποφίλιου: Αδυνατισμένη και με νέο hair look σε μετακίνηση 6

Νατάσα Μποφίλιου: Βγήκε στο κέντρο της Αθήνας και τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε - Δείτε την αλλαγή στην εμφάνισή της...

Ανήκει στην κατηγορία με τις πιο πετυχημένες ερμηνεύτριες της γενιάς της. Η Νατάσα Μποφίλιου από την αρχή της πορείας της, μέχρι και σήμερα, δεν θέλησε ποτέ να απασχολήσει τα media με λεπτομέρειες που έχουν να κάνουν με την προσωπική της ζωή.

Η ίδια άλλωστε προτιμά να εκφράζεται μέσα από τα τραγούδια της, αλλά και τις αναρτήσεις της στα social media, εκεί όπου θα επικοινωνήσει με τους θαυμαστές της.

Πρόσφατα η Νατάσα Μποφίλιου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον ANT1, όπου και μίλησε για την ταλαιπωρία που πέρασε στο παρελθόν με την υγεία της.

«Είχα ένα πρόβλημα υγείας, το οποίο είχα εγώ την ευθύνη που συνέβη. Κόλλησα H1N1 και δεν έκανα καμία θεραπεία, συνέχισα να δουλεύω σαν το σκυλί. Γιατί γενικά είμαι παιδί της εργατιάς. Θεωρούσα ότι είχα ευθύνη απέναντι στην μπάντα μου, στους ανθρώπους που δουλεύαμε μαζί. Έκανα χειμερινή περιοδεία, ενώ είχα αυτό τον ιό. Αυτό σιγά σιγά κακοφώνησε και έτσι είχα προβλήματα σε διάφορα όργανα του σώματος. Έπρεπε να σταματήσω. Εκεί κατάλαβα πόσο σημασία έχει να προσέχεις τον εαυτό σου για να έχεις μια καλή πορεία», είχε δηλώσει.

Ανανεωμένη και αδυνατισμένη, η Νατάσα Μποφίλιου βγήκε να απολαύσει τον ήλιο στο κέντρο της Αθήνας, ενώ η νέα της φωτογραφία στο instagram μας εντυπωσίασε...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved