Αντελίνα Βαρθακούρη: Η απάντηση για τα χαμηλά νούμερα και η αναφορά στην Γερμανού
Showbiz

Αντελίνα Βαρθακούρη: Η απάντηση για τα χαμηλά νούμερα και η αναφορά στην Γερμανού

Η Αντελίνα Βαρθακούρη το πρωί της Δευτέρας (5/4) μίλησε στην κάμερα της πρωινής εκπομπής "Πάμε Δανάη!"

Την Αντελίνα Βαρθακούρη και τον Χάρη Βαρθακούρη τους απολαμβάνουμε κάθε Σάββατο και Κυριακή από την συχνότητα του ΣΚΑΪ με την ψυχαγωγική εκπομπή τους "Σου Κου Family".

Η παρουσιάστρια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Πάμε Δανάη" και σχολίασε τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης, την συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ αλλά και για το πως βλέπει τον ανταγωνισμό στην μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου και την Ναταλία Γερμανού.

Η Αντελίνα Βαρθακούρη είπε για την συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και είμαι πολύ καλά στον ΣΚΑΪ. Έχω βρει συνεργάτες που αγαπούν την Αντελίνα και τους αγαπώ διπλά γιατί τους αγαπώ διπλά. Τα σπίτια αποτελούνται από πολλούς ανθρώπους και δεν θέλω να τα βάλω όλα σε ένα σακί. Εγώ τα σπίτια μου (σ.σ. τα τηλεοπτικά) τα τιμώ και τα αγαπώ».

Η ίδια για τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης εξομολογήθηκε: «Δεν επαναπαύομαι ούτε εφησυχάζω. Είναι μια ζωντανή εκπομπή και θέλει δουλεία. Είμαστε απέναντι από τη Ναταλία Γερμανού, που είναι έμπειρη και έχει στρωμένη εκπομπή. Θα έπρεπε να κόβονται ένα μεγάλο ποσοστό εκπομπών στην τηλεόραση, μονοψήφια κάνουν πλέον όλες οι εκπομπές. Δεν με στενοχωρεί τίποτα…Ο Χάρης είναι ευφυέστατος άνθρωπος και είμαι πολύ χαρούμενη που είμαστε μαζί. Βρίσκει σιγά σιγά τα πατήματά του. Χρειάζεται τον χρόνο του και οπωσδήποτε διαφωνώ σε κάποια πράγματα, όπως κι εκείνος».

Δείτε το βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved