Μυρτώ Αλικάκη: Αυτό την σόκαρε όταν έπαιζε την Αναστασία
Showbiz

Μυρτώ Αλικάκη: Αυτό την σόκαρε όταν έπαιζε την Αναστασία

Η Μυρτώ Αλικάκη σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε μεταξύ άλλων για το σίριαλ που πρωταγωνιστούσε "Αναστασία", αλλά αποκάλυψε και τι ήταν αυτό που την σόκαρε εκείνη την περίοδο.

Πρώην sex symbol. Σήμερα τι;

Το 1993 η Μυρτώ Αλικάκη ήταν το sex symbol της Ελλάδας, με το σίριαλ «Αναστασία» να κάνει 60% τηλεθέαση. Και ήταν παντού, σε όλα τα εξώφυλλα. Γελάει! Τώρα της φαίνεται αστείο. «Τότε καμία σχέση. Δεν το πέρασα εύκολα. Σοκαρίστηκα. Πιο πολύ δεν με έβρισκα σ' αυτό. Είμαι μια μικροκαμωμένη γυναίκα, δεν έχω το προφίλ της μοιραίας, και ξαφνικά έβλεπα κάτι τίτλους στα περιοδικά που έλεγα; "Μιλάνε για άλλη".

Αυτό που έγινε με την "Αναστασία" δεν ήταν κάτι συνηθισμένο. Μου ήρθε τότε ένα μεγάλο κύμα, σαν τσουνάμι, και έπρεπε να κολυμπήσω. Τουλάχιστον έμαθα από μικρή να κολυμπάω στα δύσκολα... Έχω ζήσει το "τι θα πει ο κόσμος" το 1992. Ομολογουμένως, δεν είναι κάτι πολύ ευχάριστο το να ξέρουν ή να ζητάνε να μάθουν όλοι τι κάνεις. Το συνήθισα και δεν με απασχολεί πια. Θέλω να είμαι καλά, να νιώθω όμορφη για την ηλικία μου, να φροντίζω τον εαυτό μου. Ναι, με ενδιαφέρει η εικόνα μου.

Παιδί μόνο στο σπίτι

Ναι, ήμουν μοναχοπαίδι, αλλά όχι και τόσο καλομαθημένο. Μεγάλωσα με πολλή αγάπη, αλλά οι γονείς μου ήθελαν κι άλλο παιδί. Το προσπάθησαν, βίωσαν την απώλεια ενός μωρού, κι αυτό τους κόστισε. Με είχαν στα πούπουλα της αδιαφιλονίκητης αγάπης και δεν είχα να μοιραστώ την αγάπη με άλλο αδελφάκι, αλλά πρακτικά δούλευαν πολύ, περνούσα πολλές ώρες μόνη μου και έπρεπε να φροντίσω τον εαυτό μου. Έβρισκα τον τρόπο να περνάω καλά μόνη μου. Ας πούμε έμαθα να είμαι αυτάρκης. Και γι’ αυτό επένδυσα στην φιλία. Οι φίλες μου και οι φίλοι μου είναι οι ίδιοι για χρόνια, σύμφωνα με το περιοδικό Gala.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved