Showbiz

Μαίρη Χρονοπούλου: Δες την μέσα στο σπίτι της μετά από καιρό

Η Μαίρη Χρονοπούλου ποζάρει με δύο φίλους της στον καναπέ του σπιτιού της και είναι υπέροχη!

Η Μαίρη Χρονοπούλου, μία από τις ωραιότερες και πιο σπουδαίες ηθοποιούς του ελληνικού κινηματογράφου, παρά το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια είχε σοβαρά προβλήματα με την υγεία της, για τα οποία έχει μιλήσει, τα αντιμετωπίζει και είναι εμφανώς καλύτερα!

Η Μαίρη Χρονοπούλου είχε πει σε συνέντευξή της το 2020 για την κατάσταση της υγείας της στη εφημερίδα Secret: «Είμαι πολύ καλύτερα. Είμαι μια χαρά. Κάνω φυσικοθεραπείες. Με ανέλαβαν κάτι γιατροί του ιατρικού κέντρου, ο νευρολόγος Γ. Παπανδρέου και οι ορθοπεδικοί κ. Νικολάου και κ. Μπουσγάς, αλλά και ο πνευμονολόγος Μιχάλης Σιμιατάκης. Μπορώ πλέον να σηκώνομαι, να περπατάω και να κινούμαι πιο άνετα. Αυτός που πραγματικά με σήκωσε ήταν ο φυσιοθεραπευτής μου, ο κύριος Κώστας Γλάρος.»!

Χθες, 6 Απριλίου, την επισκέφτηκαν οι φίλοι της, Σπύρος Μπιμπίλας και Μάκης Δελαπόρτας και ο πρώτος απαθανάτισε τη στιγμή.

Έβγαλε δύο υπέροχες φωτογραφίες τις οποίες και ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook! O ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα των φωτογραφιών: «Ένα πανέμορφο ζεστό βράδυ στο σπίτι της λατρεμένης μας φίλης Μαίρης Χρονοπούλου που δίνει μαθήματα ζωής….Μαζί με τον αγαπημένο μου φίλο Μάκη Δελαπόρτα.. Σεβόμαστε την προηγούμενη γενιά από μας και της οφείλουμε πολλά»!

Δείτε και εσείς στην παρακάτω gallery την Μαίρη Χρονοπούλου μετά από καιρό μέσα στο υπέροχο και φιλόξενο σπίτι της!

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved