Κώστας Σόμμερ -  Βαλεντίνη Παπαδάκη: «Ο γάμος μας θα καθυστερήσει λίγο»
Showbiz

Κώστας Σόμμερ - Βαλεντίνη Παπαδάκη: «Ο γάμος μας θα καθυστερήσει λίγο»

Κώστας Σόμμερ - Βαλεντίνη Παπαδάκη: Το ερωτευμένο ζευγάρι διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους καθώς σύντομα θα κρατά στην αγκαλιά του το πρώτο του μωράκι...

Για τη χαρμόσυνη είδηση της εγκυμοσύνης, αλλά και τα επόμενα σχέδια για την προσωπική τους ζωή, μίλησαν ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη, οι οποίοι έδωσαν μαζί τη νέα τους συνέντευξη...

Στα σχέδια του ζευγαριού υπάρχει ο γάμος;

«Σαφώς και υπάρχει, αλλά εξαιτίας όλων αυτών που γίνονται αυτή την περίοδο φαίνεται να καθυστερεί λίγο. Συζητάμε για πολιτικό γάμο, για τον οποίο χρειάζονται πολλά χαρτιά και θέλει περίπου έναν μήνα – ειδικά τώρα που δεν δουλεύει τίποτα και όλα υπολειτουργούν. Αν λοιπόν αυτός ο μήνας γίνει δύο μήνες, τότε αρχίζουν και στενεύουν τα περιθώρια» δηλώνει ο Κώστας.

«Υπάρχει μια γραφειοκρατία που είναι λίγο χρονοβόρα, ειδικά για εμάς, που ξεκινήσαμε τώρα να το κοιτάζουμε. Θέλουμε να προλάβουμε για να μην μπούμε στη διαδικασία να πάρει πρώτα το δικό μου όνομα το παιδί και μετά να γίνει η αναγνώριση» συμπληρώνει Βαλεντίνη.

Βαλεντίνη, ονειρεύεσαι να βάλεις νυφικό;

Βαλεντίνη: Κοίταξε να δεις, εγώ γενικά πριν γνωρίσω τον Κώστα δεν είχα στο μυαλό μου ούτε τον γάμο ούτε το παιδί. Νομίζω ότι αυτό σ' το βγάζει ξεκάθαρα ο άντρας. Επειδή λοιπόν ο συγκεκριμένος μου έχει ξυπνήσει πολλά ένστικτα, δεν θα με χαλούσε η ιδέα του νυφικού. Επειδή είμαι και κορίτσι της αισθητικής, τη θέλω την υπερπαραγωγή μου. Δεν είναι όμως προτεραιότητα μου. Μου αρέσει η ιδέα, αλλά μετά σκέφτομαι το άγχος, το στρες, την οργάνωση που χρειάζεται. Τελικά νομίζω ότι όλο αυτό δεν το ευχαριστιέσαι.

Κώστας: Να σ' το πω διαφορετικά; Τώρα μέσα στον κορονοϊό τι να το κάνω; Να ξοδέψεις τόσα χρήματα για να σε δουν δέκα άτομα; Αν τελειώσει αυτό, πάνε όλα καλά και θέλουμε, μπορεί να κάνουμε μετά και έναν θρησκευτικό γάμο. Δεν είναι κάτι που το αποκλείουμε.

Πηγή: Περιοδικό ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved