Θλίψη. Πέθανε στα 50 του γνωστός ράπερ
Showbiz

Θλίψη. Πέθανε στα 50 του γνωστός ράπερ

Θλίψη. Έφυγε από τη ζωή στα 50 του χρόνια γνωστός ράπερ.

Άφησε την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση εδώ και μία εβδομάδα.

Ο λόγος για τον ράπερ Ερλ Σίμονς, γνωστός με το όνομα DMX ή Dark Man X, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στα 50 του.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο ράπερ και ηθοποιός είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο την περασμένη Παρασκευή μετά το έμφραγμα που υπέστη, έπειτα από υπερβολική χρήση ναρκωτικών.

Να αναφέρουμε ότι ο DMX ήταν μια από τις μεγαλύτερες μορφές της χιπ χοπ μουσικής σκηνής στα τέλη της δεκαετίας του 1990 και στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Είχε συνεργαστεί με όλους τους μεγάλους ράπερ, μεταξύ των οποίων ο Eminem και ο Jay-Z.

Ο δικηγόρος του Μιούρεϊ Ρίτσμαν είπε ότι ο Σίμονς πέθανε χθες γύρω στις 11:00 το πρωί (τοπική ώρα).

Η οικογένειά του ανακοίνωσε: «Είμαστε πολύ λυπημένοι που ανακοινώνουμε σήμερα ότι το αγαπημένο μας πρόσωπο, ο DMX, γεννημένος ως Ερλ Σίμονς, πέθανε σε ηλικία 50 ετών στο νοσοκομείο Γουάιτ Πλέινς με την οικογένειά του στο πλευρό του μετά την τοποθέτησή του σε μηχανική υποστήριξη τις τελευταίες ημέρες… Ο Ερλ ήταν πολεμιστής που πολεμούσε μέχρι το τέλος. Αγαπούσε την οικογένειά του με όλη του την καρδιά και αγαπάμε τις στιγμές που περάσαμε μαζί του. Η μουσική του Ερλ ενέπνευσε αμέτρητους θαυμαστές σε όλο τον κόσμο και η εμβληματική κληρονομιά του θα ζήσει για πάντα. Εκτιμάμε όλη την αγάπη και την υποστήριξη κατά τη διάρκεια αυτής της εξαιρετικά δύσκολης περιόδου. Σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας καθώς θρηνούμε την απώλεια του αδελφού, του πατέρα, του θείου μας και του ανθρώπου που ο κόσμος γνώριζε ως DMX. Θα κοινοποιήσουμε πληροφορίες σχετικά με την επικήδεια τελετή μόλις ολοκληρωθούν οι λεπτομέρειες»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved