Ο Ορφέας Αυγουστίδης και η σύντροφός του, Γεωργία έγιναν γονείς και αυτό είναι το υπέροχο σπίτι τους
Showbiz

Ο Ορφέας Αυγουστίδης και η σύντροφός του, Γεωργία έγιναν γονείς και αυτό είναι το υπέροχο σπίτι τους

Πριν από ένα περίπου χρόνο ο Ορφέας Αυγουστίδης δήλωνε έτοιμος να γίνει μπαμπάς. Και να που ένα χρόνο μετά ο ηθοποιός ζει το την πιο γλυκιά και ευτυχισμένη περίοδο της ζωής του αφού η σύντροφός του, Γεωργία έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

«Με ενδιαφέρει να κάνω οικογένεια και παιδιά. Και θα έλεγα πως είναι στον δρόμο αυτό. Δεν είμαι άνθρωπος που κάνει δηλώσεις για τα προσωπικά του, αλλά, ναι, όσο περνά ο καιρός τα σκέφτομαι όλα αυτά και μόνο με τη σκέψη κάτι μέσα μου ετοιμάζεται. Είμαι, μάλλον, παραδοσιακός», είχε πει ο ηθοποιός.

Ο Ορφέας Αυγουστίδης νωρίς το πρωί της Πέμπτης (8-04) έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στη εκπομπή Στη φωλιά των Κου Κου, περιγράφοντας τις πρώτες ώρες με το μωρό του στο μαιευτήριο.

«Είμαστε πολύ καλά! Μιάμιση ημέρα μπαμπάς ίσον με μιάμιση ημέρα άυπνος. Είμαι σε μια κατάσταση είναι Πέμπτη πρωί, βράδυ…; Πόσο σπουδαία στιγμή! Τόσο μεγάλο ξεκλείδωμα! Μέσα σε ένα δευτερόλεπτο όλα αλλάζουν. Σας ευχαριστώ που ενδιαφέρεστε γι’ αυτό το γεγονός με τέτοια ηρεμία.»!

Λίγη ώρα νωρίτερα ο ηθοποιός είχε ανεβάσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δυο υπέροχες φωτογραφίες.

Στην πρώτη πόζαρε αγκαλιά με τον νεογέννητο γιο του ενώ στη δεύτερη τον είδαμε αγκαλιά με την σύντροφό του.

«Και έρχεται η ΖΩΗ να μας αποκαλύψει έτσι απόλυτα ότι τίποτα πραγματικό δεν μπορεί να μπει σε αναμονή και σε παύση (και ας φαίνεται έτσι αυτούς τους καιρούς) μην ξεχνιόμαστε, η ΖΩΗ προχωράει, μεγαλύτερη απόδειξη η καρδιά του ΓΙΟΥ μου που νοιώθω να χτυπάει στο στέρνο μου όταν τον κρατάω. Και η υπέροχη Γιωργία μου που η γενναιότητά της και η γενναιοδωρία της με έκανε να εμπιστευτώ ξανά τις φωτεινές ποιότητες της ανθρωπότητας και ότι όντως ο καρπός ενός όμορφου έρωτα μπορεί να φέρει την αθανασία των ερωτευμένων. Ευτυχώς που υπάρχουν αυτοί οι υπέροχοι ανθρώπου εδώ στο @rea_maternity να μας φροντίζουν γιατί έχουμε πέσει στο πάτωμα και έχουμε γίνει βούτυρα από τη γλυκά και την αγάπη», σημείωσε ο ίδιος.

Την είδηση αποκάλυψε η Δανάη Μπάρκα η οποία μέσα από την εκπομπή της Πάμε Δανάη είπε χαρακτηριστικά: «Έχω να σας πω μια ευχάριστη είδηση. Μου ήρθε μια πληροφορία ότι ένας πολύ αγαπημένος μας άνθρωπος που είχαμε πει πάλι εδώ ότι η σύντροφός του περιμένει μωράκι, μου ήρθε μια πληροφορία σήμερα ότι χθες γέννησαν. Ο Ορφέας Αυγουστίδης. Να τους ζήσει, να είναι γερό, καλότυχο και να κυνηγάει πάντα τα όνειρά του».

Το ζευγάρι ζει σε ένα υπέροχο διαμέρισμα.

Άνετο, ζεστό και στιλάτο. Όσο για το παιδικό δωμάτιο; Ακόμη δεν έχουμε δει φωτογραφία μιας και ο Ορφέας σπάνια κάνει πιο προσωπικές αναρτήσεις.

Δες το στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved