Κηδεία Γιώργου Καραϊβάζ: Ράγισε καρδιές ο επικήδειος λόγος του 20χρονου γιου του
Showbiz

Κηδεία Γιώργου Καραϊβάζ: Ράγισε καρδιές ο επικήδειος λόγος του 20χρονου γιου του

Βαρύ το πένθος στην γενέτειρα του Γιώργου Καραϊβάζ, όπου έγινε η κηδεία σήμερα 11 Απρίλη.

Στο γραφικό παρεκκλήσι της Ζωοδόχου Πηγής λίγο έξω από την κοινότητα της Καλλιφύτου στη Δράμα, εκεί όπου γεννήθηκε, μεγάλωσε και έκανε όνειρα ο δημοσιογράφος, γράφτηκε το τελευταίο κεφάλαιο ενός δράματος.

Συγγενείς και φίλοι ήταν εκεί για το στερνό «αντίο» στον δημοσιογράφο. Τραγικές φιγούρες η μάνα του που κρατούσε τη φωτογραφία του, η γυναίκα του, η αδερφή του και ο 20χρονος γιος του.

Σύμφωνα με την εκπομπή του Alpga, Καλύτερα δε γίνεται ο επικήδειος λόγος του 20χρονου γιου του, Δημήτρη, «ράγισε καρδιές». Μίλησε για τη μεγαλοψυχία και την καλοσύνη που διέκρινε σε όλη του τη ζωή τον αστυνομικό συντάκτη. O γιος του δημοσιογράφου τόνισε ότι αγαπούσε όλους τους ανθρώπους και υπογράμμισε πως «θα συγχωρούσε τους δολοφόνους του αν μπορούσε» θέλοντας να τονίσει ότι ο πατέρας του ήταν γενναιόψυχος.

Ο Γιώργος Καραϊβάζ αγαπούσε τον τόπο του και το βουνό γι’ αυτό όταν βγήκε η σορός του από το παρεκκλήσι προκειμένου να οδηγηθεί στο νεκροταφείο και να γίνει η ταφή, ο γιος του έβαλε το ζεϊμπέκικο "βουνό" και θέλησε με αυτό τον τρόπο να τον αποχαιρετήσει.

Δείτε τα πλάνα από την κηδεία του Γιώργου Καραϊβάζ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved