Snik: Διέψευσε τον χωρισμό του από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου
Showbiz

Snik: Διέψευσε τον χωρισμό του από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Το πρωινό μετέφερε την είδηση του χωρισμού της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και του SNIK και αποκάλυψε τι έχει συμβεί ανάμεσά τους!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο ράπερ Snik συνεχίζουν να μένουν κάτω από την ίδια στέγη όμως ισχύει η είδηση ότι υπάρχουν σύννεφα στη σχέση τους.

Η Νάνσυ Παραδεισανού τόνισε ότι έχει έρθει η μαμά του μοντέλου και παρουσιάστριας από την Πάτρα και την φιλοξενεί στο σπίτι.

Και δεν έμεινε μόνο εκεί… Η Ηλιάνα ήδη έχει αρχίσει να αναζητά νέο σπίτι και σε λίγο διάστημα θα μετακομίσει!

Η μάνατζερ της Έλενα Χριστοπούλου σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την Νάνσυ από το πρωινό ανέφερε ότι όντως υπάρχουν σύννεφα στη σχέση του ζευγαριού και επιβεβαίωσε το γεγονός.

Ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε: «Το δικό μου ρεπορτάζ λέει πως οι άνθρωποι έχουν χωρίσει. Μην πέφτεις θύμα των ανθρώπων που δουλειά τους είναι να φτιάχνουν το προφίλ ορισμένων προσώπων. Όταν δύο άνθρωποι χωρίζουν, χωρίζουν γιατί δεν ταιριάζουν.

Παρόλα αυτά, ο SNIK διέψευσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την είδηση του χωρισμού τους.

Τον είδαμε λοιπόν να ανεβάζει μια φωτογραφία στην οποία αναφέρει πως δεν είναι μόνος.

Έπειτα, ο ίδιος έκανε live μετάδοση και απαντώντας στις επίμονες ερωτήσεις των followers του, είπε για ακόμη μια φορά πως δεν έχει χωρίσει με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου αλλά μάλιστα είναι η κατάλληλη για να γίνει η μητέρα των παιδιών του.

Δείτε την ανάρτησή του στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved