Δανάη Μπάρκα: Συνεχίζει του χρόνου στο MEGA; Η ατάκα της παρουσιάστριας που δεν παρατήρησε κανείς!
Showbiz

Δανάη Μπάρκα: Συνεχίζει του χρόνου στο MEGA; Η ατάκα της παρουσιάστριας που δεν παρατήρησε κανείς!

Η Δανάη Μπάρκα έχει σημειώσει μεγάλη εξέλιξη και στον τρόπο παρουσίασης της πρωινής εκπομπής στο MEGA, "Πάμε Δανάη" αλλά και τα νούμερα τηλεθέασης έχουν ανοδική τάση.

Η Δανάη Μπάρκα είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης για την τηλεοπτική σεζόν που διανύουμε, μιας και το όνομά της για την παρουσίαση της πρωινής εκπομπής στο MEGA είχε προκαλέσει μεγάλη έκπληξη!

Μπορεί κάποια δημοσιεύματα που κυκλοφορούν να την θέλουν να μην συνεχίζει του χρόνου στον τηλεοπτικό σταθμό και στην πρωινή ζώνη, όμως εμείς παρατηρήσαμε μια ατάκα της, η οποία δεν πέρασε απαρατήρητη.

Η ατάκα ειπώθηκε από την ίδια, το πρωί της Πέμπτης (8/4), με την ανακοίνωση της συμφωνίας της Ελένης Μενεγάκη στο τηλεοπτικό σταθμό MEGA. Η Δανάη είπε χαρακτηριστικά εκείνη την ημέρα:

"Έχω να σας ανακοινώσω ότι το Mega καλωσορίζει τη μία και μοναδική, Ελένη Μενεγάκη. Ήρθε η βασίλισσα, αυτό έχω να πω... Καλή αρχή και θετική ενέργεια. Είναι έγκυρο, κρατάω στα χέρια μου το Δελτίο Τύπου του καναλιού με το οποίο το Mega καλωσορίζει την Ελένη Μενεγάκη... Η αγαπημένη παρουσιάστρια επιστρέφει στο κανάλι απ’ όπου ξεκίνησε την επαγγελματική της διαδρομή. Η Ελένη, με την αυθεντικότητα και τον αυθορμητισμό της έγινε όλα αυτά τα χρόνια η καλύτερη παρέα για εκατομμύρια τηλεθεατές. Τολμηρή και δημιουργική, παρουσίασε διαφορετικές τυπολογίες εκπομπών και σύστησε στο τηλεοπτικό κοινό ταλαντούχους συνεργάτες".

Και συνέχισε, λέγοντας: "Καλή αρχή, με το δεξί! Επιτέλους θα την γνωρίσω καλύτερα. Αυτό ήταν το όνειρό μου". Αυτή η ατάκα υποδηλώνει πως τα σενάρια και οι φήμες περί αποχώρησης από το δυναμικό του καναλιού δεν ισχύουν και όλα δείχνουν πως η Δανάη Μπάρκα θα συνεχίσει και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στο MEGA.

Δείτε το βίντεο με την ατάκα της παρουσιάστριας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved