Γιώργος Αρσενάκος: Οι δύο πιο δύσκολες στιγμές της καριέρας του που δεν θα ξεχάσει ποτέ
Showbiz

Γιώργος Αρσενάκος: Οι δύο πιο δύσκολες στιγμές της καριέρας του που δεν θα ξεχάσει ποτέ

Ο Γιώργος Αρσενάκος είναι από τους πιο έμπειρους ανθρώπους του χώρου του θεάματος και σίγουρα έχει ζήσει πάρα πολλά. Και όμορφες στιγμές αλλά και πολύ δύσκολες. 

Ο Mr Panik όπως τον αποκαλούν πολύ αποκαλύπτει τις δύο πιο δύσκολες στιγμές που έζησε στην καριέρα τους και αφορούσαν σε επώνυμους του χώρου της μουσικής. Διαβάστε παρακάτω τι αποκάλυψε...

Μέσα σε αυτά τα δέκα χρόνια της Panik έχεις ζήσει πολλά. Γυρίζοντας πίσω τον χρόνο, ξεχωρίζεις κάποιες ιδιαίτερα φορτισμένες συναισθηματικά στιγμές;

Πολλές, αλλά έτσι που με ρωτάς, δύο πράγματα μου έρχονται πρώτα στο μυαλό. Όταν πήγαμε στον διαγωνισμό της Eurovision με την Ελένη, στις πρόβες ο εκπρόσωπος της Αλβανίας της είχε προτείνει να βγάλουν μαζί μια φωτογραφία σχηματίζοντας με τα χέρια τους τον αετό-σύμβολο της Αλβανικής σημαίας.

Η Ελένη πολύ αυθόρμητα δέχτηκε και έτσι έβγαλαν τη φωτογραφία και την ανάρτησαν στα social media. Μια μέρα μετά ξέσπασε ένα τεράστιο θέμα στην Ελλάδα. Μαζί με τη χαρά ότι μετά τις πρώτες πρόβες είχε μια τεράστια άνοδο, από τη θέση 20 στο top 5 των στοιχηματικών, ήρθε και ο απόηχος αυτού του ποστ, που την καταρράκωσε. Λέγονταν τρελά πράγματα, πως είναι εθνικίστρια, πως κάνει τη σημαία της μεγάλης Αλβανίας, πως θέλει να πάρει την... Άρτα! Και το χειρότερο ήταν πως πολλά από αυτά λέγονταν από ανθρώπους με τους οποίους είχε συνεργαστεί και γνώριζε. Όλοι καταλάβαμε πως δεν είχε καμία πρόθεση να προσβάλει την Ελλάδα, που είναι η χώρα όπου μεγάλωσε και ζει. Όλη αυτή η επίθεση ήταν πολύ υποκριτική και την έκανε ράκος. Ήμασταν, όμως, όλη η ομάδα της εκεί και της είπαμε ότι στη Λισαβόνα (σ.σ. όπου γινόταν ο διαγωνισμός) έχει έρθει για έναν στόχο και πρέπει να συγκεντρωθεί αναπόσπαστη στο stage performance της, με το οποίο πάντα έκλεινε τα στόματα όσων τη σχολία­ζαν. Στη δεύτερη πρόβα πήγε ακόμα πιο πει­σμωμένη και ανέβηκε ακόμα πιο πολύ στα στοιχήματα, μέχρι που έφτασε στην κορυφή της Ευρώπης.

Και η δεύτερη στιγμή;

Μια φορτισμένη συναισθηματικά στιγμή, κυ­ρίως όμως από τη δική μου πλευρά και για τελείως διαφορετικούς λόγους, ήταν ένα ατύχημα που είχε η Άννα Βίσση στη σκηνή, όταν άνοιξε η καταπακτή πριν προλάβει να απομακρυνθεί και έπεσε ένα κενό 2,5 μέ­τρων. Είχε γίνει ένα λάθος στον συντονισμό του μηχανισμού του stage και πέφτοντας χτύπησε πολύ. Mετά μάθαμε πως έσπασε τα πλευρά της. Φύγαμε αμέσως μαζί και πή­γαμε στο Υγεία.

Είχα αγχωθεί περισσότερο από εκείνη που με εντυπωσίασε με το πόσο ψύχραιμη και δυνατή ήταν. Έλεγε: "Παιδιά, μη φοβάστε, όλα καλά». Τελικά στο νοσο­κομείο φτάσαμε να γελάμε γιατί όταν συνέ­βη αυτό φορούσε το φόρεμα της Eurovision και της είχα πει: «Άννα μου, μην το ξαναβάλεις αυτό το φόρεμα, δεν σου πάει καλά».

Πηγή: ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved