Γιώργος Μαζωνάκης: Η επιτυχημένη συνεργασία στο εξωτερικό, το μπουζούκι και το μέλλον!
Showbiz

Γιώργος Μαζωνάκης: Η επιτυχημένη συνεργασία στο εξωτερικό, το μπουζούκι και το μέλλον!

Ο Γιώργος Μαζωνάκης διανύει μία πολύ δημιουργική περίοδο, παρά το γεγονός ότι λόγω πανδημίας απέχει από τις μουσικές σκηνές. 

Φέτος ο Γιώργος Μαζωνάκης είχε μια ύψιστη τιμή. Το τραγούδι του «Δεν είμαι εγώ» συμπεριλήφθηκε στη συλλογή του διάσημου για τη μουσική του και όχι μόνο «Hotel Costes» στο Παρίσι. Είναι το ξενοδοχείο που λατρεύουν οι διαση­μότητες, έστω κι αν η δια­μονή προϋποθέτει μια μικρή περιουσία. Εκεί συχνάζουν όλοι. Άνθρωποι της μόδας πραγματοποιούν στα ευρύχωρα σαλόνια του τα ρα­ντεβού τους, επιχειρηματί­ες γεύονται μπρικ Ιράν και καλλιτέχνες λικνίζονται ρυθμικά. Τζόνι Ντεπ, Μαντόνα, Μόνικα Μπελούτσι, η οικογένεια Καρντάσιαν και η Σάρον Στόοουν είναι μερικοί από τους λάτρεις του. «Η συνεργασία μας είναι μια ιστορία που ξεκίνησε εδώ και δύο χρόνια», αποκαλύπτει στο Gala.

«Ήταν μια πρόταση-δώρο από το σύμπαν. Υλοποιήθη­κε τον τελευταίο καιρό με απανωτές συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν σε Αθήνα και Παρίσι. Υπάρχει μια πολύ ωραία αισθητική στα πράγμα­τα. Το γεγονός ότι ο Αντριάν, ο παραγωγός της συλλογής, μου είπε ότι η φωνή μου έχει τόσο "στοιχειώσει" το κομμάτι που δεν χρειάζεται να το ερμηνεύσω" σε άλλη γλώσσα, ταξιδεύοντας τον κόσμο στην ελληνική γλώσ­σα, σημαίνει πολλά για μένα. Οι στίχοι είναι της Ελεάνας Βραχάλη και η μουσική των Glacial και του Κάρολου Μαυρογένη».

Αυτή την εποχή ο Γιώργος Μαζωνάκης πραγματοποιεί μια σειρά από διαδικτυακές συναυλίες με γενικό τίτλο «ΕΥΧΗΣ 3ΡΓΟ». «Μια συναυλία που παρακο­λουθείς από το Διαδίκτυο δεν έχει την ίδια ενέργεια με μια ζωντανή. Είναι δύσκολη η ανταλλαγή συ­ναισθημάτων μέσω οθόνης. Όσο και να θέλουμε να βάλουμε την τεχνολογία στη ζωή μας, ένα είναι σίγουρο. Δεν πρόκειται να χαθεί ποτέ η ανθρώπι­νη επαφή. Δυστυχώς, λίγοι κατανοούν ότι όταν η τεχνολογία δεν χρησιμοποιείται σωστά, το άτομο αποξενώνεται. Πρώτα από τον ίδιο του τον εαυτό και έπειτα από τους υπόλοιπους. Η λάθος χρήση της τεχνολογίας είναι έλεγχος, εγκλωβισμός, απομόνωση. Ευτυχώς μέσω της πρωτοποριακής τεχνολογίας της concer.tv στις διαδικτυακές συ­ναυλίες μου έχω τη δυνατότητα της επικοινωνίας με το κοινό. Προνόμιο αυτή η διάδραση και χαί­ρομαι που το κάνω πρώτος».

Η καλλιτεχνική του δημιουργία είναι πάντα στο τέρμα, με την επιβράβευση του κόσμου συνεχώς δίπλα του. Από το album «Αγαπώ Σημαίνει» μέχρι και το «Mega Live Album», που πρόσφατα κυ­κλοφόρησε στο Youtube και στο Spotify του, όλα σημειώνουν τεράστια επιτυχία. Τα τραγούδια καταγράφουν σπάνιο ρεκόρ (10 στα 10), αφού όλα τα singles κατακτούν τις κορυφαίες θέσεις παντού. «Να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που πηγαίνουν τα παιδιά μου, τα τραγούδια μου, στη θέση που τους αρμόζει, όπως και στις ψυχές τους», λέει ο ίδιος. Επιπλέον, η πρωτοβουλία του «Μπουζούκι: Οι Ευαίσθητες Χορδές», με χαρακτήρα «αποστολής ζωής» για τον Γιώργο Μαζωνάκη, «έχει στόχο να ενώσει και να φωτίσει τη δύναμη, τη μεγαλοπρέπεια και την αρχοντιά του μπουζουκιού», όπως λέει. Η πρωτο­βουλία, που βρίσκεται σε εξέλιξη και έχει θέσει ως στόχο και τη θέσπιση κρατικού πτυχίου στο μπουζούκι, έχει βρει τεράστια ανταπόκριση από κοινό και ειδικούς. Έχουν συμμετάσχει με μηνύματα υποστήριξης δεκάδες ειδικοί της μουσικής από όλο τον κόσμο, ενώ ο Μίκης Θεοδωράκης απέστειλε τιμητική επιστολή για την υποστήριξης της πρωτοβουλίας.

Τι ονειρεύεται για το μέλλον; «Ζω το παρόν, δεν σκέφτομαι τι θα κάνω σε δέκα χρόνια», απαντά. «Δος ημίν σήμερον και γενηθήτω το θέλημα Σου, όπως αναφέρεται και στο "Πάτερ ημών"».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved