Νανά Παλαιτσάκη: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο - Η φώτο μετά την περιπέτεια με την υγεία της
Showbiz

Νανά Παλαιτσάκη: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο - Η φώτο μετά την περιπέτεια με την υγεία της

Η Νανά Παλαιτσάκη μετά το καρδιακό επεισόδιο που είχε το απόγευμα του Σαββάτου στο σπίτι της είναι καλά και σήμερα, 14 Απριλίου και πήρε εξιτήριο!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η δημοσιογράφος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και οι πρώτες πληροφορίες την ήθελαν να είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

Την Κυριακή το μεσημέρι, οι στενοί της συνεργάτες αποκάλυψαν ότι η κατάστασή της ήταν σταθερή ενώ το βράδυ της ίδιας μέρας, η ίδια η Νανά Παλαιτσάκη έγραψε το πρώτο της μήνυμα στα social media.

Συγκεκριμένα, είχε γράψει στο facebook της: «Με αφορμή την εισαγωγή μου χτες το Μεσημέρι στα επείγοντα του νοσοκομείου θέλω να σας χιλιοευχαριστησω για τα μηνυματα ενδιαφέροντος και αγάπης.2) Η εισαγωγή μου και η παραμονή μου κρίθηκε απαραίτητη από τους θεραποντες γιατρους μου, καθώς είχα οξύτατη πονο στο στήθος, κρυο ιδρώτα, απώλεια στήριξης και προβλημα όρασης. 3 ) Ενοχλήσεις είχα τον τελευταίο μήνα και πρόβλημα στο μάτι μου το αριστερό, αλλά όπως οι περισσότεροι δημοσιογράφοι κάνουμε, μετά θέτουμε τα ιατρικά μας θέματα. 4) Όλες οι διαγνωστικές εξετάσεις συνεχίζονται και θα συνεχιστουν για ν αντιμετωπιστεί το πρόβλημα 5) Στο συγκεκριμένο νοσοκομείο έρχομαι κάθε μήνα τα τελευταία 11 χρόνια καθώς έχω χρόνιο αιματολογικό πρόβλημα 6 ) Εμβολιαστηκα ακριβώς ανήκω στις πολυ ευπαθείς ομάδες στο λαϊκό και είμαι πολυ χαρουμενη γι αυτό Ουδεμία σχέση το εμβόλιο λοιπόν με το θέμα νοσηλείας μου. Σας ευχαριστω ολους πολύ»!

Νωρίς το πρωί της Τρίτης (13/4) η Νανά Παλαιτσάκη, ανέβασε νέα φωτογραφία στα social media και έγραψε χαρακτηριστικά: «Υπάρχουν πολλοί τρόποι να αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα, παρα πολλοί.... Εγώ σήμερα νιώθω ότι τα πολυχρωμα καλώδια είναι πολυ πρωτοποριακό κόσμημα για το ντεκολτέ Θέλω ο κοσμηματοπωλης Lefteris Andriopoulos να δημιουργήσει για το καλοκαίρι... Κόσμημα πανω σε αυτή την ιδέα. Αγαπες μου να έχετε πιστη στο Θεό, να θυμάστε ότι τίποτα δεν μένει για παντα ουτε τα καλά ουτε τα άσχημα . Να ξέρετε πάντως ότι δίνω "σκληρή " μάχη για καφέ».

Σήμερα, Τετάρτη πήρε εξιτήριο και δημοσίευσε μία φωτογραφία με τον θεράποντα ιατρός της και έγραψε χαρακτηριστικά:

«Εξιτήριο από το Ερρίκος Ντυνάν με το χαμόγελο του Διευθυντή Αιμοδυναμικου. Ευχαριστώ τους παντες, Γιατρους, νοσηλευτές, φίλους. Η κατάσταση της υγείας μου σε συνδυασμό με το πολυετές αιματολογικό μου πρόβλημα, με κάνει να παραιτηθω από τα εργασιακά μου καθήκοντα . Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες μου»

Δείτε παρακάτω την πρώτη της φωτογραφία μετά την περιπέτεια με την υγεία της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved