Πάσχα - Throwback: Νύχτες στη Μύκονο για τους Έλληνες Celebrities 15 χρόνια πριν!
Showbiz

Πάσχα - Throwback: Νύχτες στη Μύκονο για τους Έλληνες Celebrities 15 χρόνια πριν!

Πάσχα: Πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τη Μύκονο μιας άλλης εποχής - Πώς ήταν οι celebrities το 2006; Όλες οι αλλαγές στην εμφάνισή τους...

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, η γιορτή του Πάσχα δεν θυμίζει σε τίποτα εκείνες των περασμένων ετών. Η πανδημία του κορονοϊού ανέτρεψε παγκοσμίως τα δεδομένα, με το ένα lockdown να διαδέχεται το άλλο.

Και στον χώρο της showbiz, όπου και στα media, αρκετοί επώνυμοι νόσησαν από covid-19 μπαίνοντας αμέσως σε καραντίνα, τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας. Ο κορονοϊός "χτύπησε" και τις τηλεοπτικές εκπομπές, αφού για πρώτη φορά, είδαμε προγράμματα να "παγώνουν" με τους παρουσιαστές να ενημερώνουν τους τηλεθεατές τους μέσα από τα social media.

Από την άλλη, αρκετοί celebrities δέχτηκαν "πόλεμο" στo instagram, από την απόφασή τους να ταξιδέψουν στο εξωτερικό εν μέσω πανδημίας. Ο τουρισμός αποτελεί μια μεγάλη ελπίδα για την κυβέρνηση και την εστίαση, σε μια Ελλάδα που και φέτος το καλοκαίρι θα νοσταλγεί την ανεμελιά και τα ξέφρενα πάρτι των περασμένων ετών.

Αυτά βλέπει ο Γιάννης Γαλάτης ο οποίος και αγωνιά για το καλοκαίρι 2021 στη Μύκονο! Το νησί των ανέμων, περιμένει να... φυσήξει τουρίστες, σε μια σεζόν δύσκολη για όλους.

Κάνοντας flashback, η Μύκονος αποτελούσε top προορισμό για ένα χαλαρό τριήμερο του Πάσχα. Είναι γεγονός ότι φωτογράφοι και δημοσιογράφοι, δούλευαν μανιωδώς στα σοκάκια του νησιού, κυνηγώντας τους Έλληνες και ξένους celebrities. Η χρυσή εποχή μπορεί να ανήκει στο παρελθόν στο gossip-tv όμως μας αρέσει να κάνουμε ταξίδια στο παρελθόν.

Συγκεντρώσαμε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από το Πάσχα στη Μύκονο μιας άλλης εποχής...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved