Τέτα Καμπουρέλη: Νέα πλάνα μέσα από τη μεζονέτα της! Δες τη διακόσμηση!
Showbiz

Τέτα Καμπουρέλη: Νέα πλάνα μέσα από τη μεζονέτα της! Δες τη διακόσμηση!

Η Τέτα Καμπουρέλη παρά τη σύλληψη του συζύγου της δείχνει να συνεχίζει κανονικά της ζωή της και είναι πολύ ενεργή και στα social media.

Καθημερινά, μέσα από τους λογαριασμούς της στα social media ανεβάζει φωτογραφίες από το ινστιτούτο ομορφιάς της στο Χαλάνδρι όπου καθημερινά βρίσκεται εκεί και περιποιείται τις πελάτισσές της αλλά ανεβάζει και βίντεο που έχει γυρίσει μέσα στο σπίτι της, μια υπέροχη μεζονέτα στην οποία ζει με την οικογένειά της εδώ και πάρα πολλά χρόνια!

Η Τέτα Καμπουρέλη σήμερα ανέβασε άλλο ένα βίντεο στο κανάλι της στο Youtube το οποίο και έχει γυριστεί μέσα στο σαλόνι της και μας έδωσε για άλλη μια φορά τις συμβουλές ομορφιάς της, όπως συνηθίζει.

Δες το βίντεο και τα νέα πλάνα μέσα από αυτό:

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως πριν από λίγες ημέρες, αποκλειστικά στο gossip-tv.gr σας είχαμε παρουσιάσει αποκλειστικές φωτογραφίες με την Τέτα Καμπουρέλη να κάνει κανονικά το μάθημά της σε Σκοπευτήριο της Αττικής. Εκεί είχε βρεθεί με έναν από τους τρεις γιους της και την απαθανατίσαμε! Δεν αφήνει τις αγαπημένες της συνήθειες ακόμα και σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved