Survivor: Ηλίας Μπόγδανος: Το κομβικό σημείο στη ζωή του που τον άλλαξε για πάντα
Showbiz

Survivor: Ηλίας Μπόγδανος: Το κομβικό σημείο στη ζωή του που τον άλλαξε για πάντα

Survivor: O Ηλίας Μπόγδανος θα θυμάται πως τίποτα στη ζωή δεν είναι δεδομένο, καθώς τα πάντα μπορούν να ανατραπούν από τη μια στιγμή στην άλλη. 

Ο τραγουδιστής ήρθε αντιμέτωπος με τον θάνατο, κατάφερε να τον νικήσει, όμως από αυτή τη μάχη δεν βγήκε αλώβητος!

Όπως συνέβη πριν δέκα περίπου χρόνια, όταν μια ανέμελη βόλτα με τη μηχανή του, λίγο έλειψε να εξελιχθεί σε τραγωδία για τον Ηλία Μπόγδανο. Κανείς δεν μπορεί να φανταστεί βλέποντας τον 30χρονο τραγουδιστή να μπαίνει με ορμή οτους στίβους μάχης του «Survivor» προκειμένου να δει τους «Κόκκινους» νικητές, πως πριν λίγα χρόνια θα είχε δώσει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του μέσα από την εντατική.

Όλα συνέβησαν όταν ενώ οδηγούσε τη μηχανή του, ένας διερχόμενος οδηγός πέρασε με κόκκινο και έπεσε με σφοδρότητα κατά πάνω του. Γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα ο Ηλίας να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο, με τους γιατρούς να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να τον σώσουν.

«Είχα ένα ατύχημα με τη μηχανή πριν περίπου δέκα χρόνια. Είχε περάσει ένας κύριος με κόκκινο, με πάρα πολλά χιλιόμετρα. Εγώ δεν είχα τα μάτια μου εκατό", είχε πράσινο, ξεκίνησα, με χτύπησε,.. Και είχα μπει στην εντατική για αρκετό καιρό. Ήταν πολύ' σοβαρή η κατάσταση, δεν ήταν απλά ένα ατύχημα. Όταν ξύπνησα, σκέφτηκα ότι δεν υπάρχει λόγος να σκάμε αν έχουμε την υγεία μας», έχει πει.

Τότε, ο Ηλίας είχε υποβληθεί σε ένα σοβαρό χειρουργείο, το οποίο και του άφησε μια ουλή που ξεκινάει από το στήθος και καταλήγει στην κοιλιά του. Κάθε φορά που αντικρίζει το σημάδι αυτό, αισθάνεται ευλογημένος για το ότι στέκεται στα πόδια του, χωρίς να σταματά στιγμή να ευχαριστεί τον θεό για τη δεύτερη ευκαιρία που του έδωσε. «Μετά από αυτήν τη near death exprerience, ο τρόπος που βλέπω τα πράγματα άλλαξε πολύ. Πλέον ξέρω καλά ότι τίποτα στη ζωή δεν είναι δεδομένο. Η ουλή στο σώμα μου μου θυμίζει ότι πρέπει να ζούμε την κάθε στιγμή, να μη στενοχωριόμαστε για τα ασήμαντα και να αντιμετωπίζουμε τα πάντα με αισιοδοξία!», έχει πει σε συνέντευξη του ο τραγουδιστής. Η εμπειρία του αυτή θα τον ακολουθεί μία ζωή, γι' αυτό και στόχος του είναι να απολαμβάνει την κάθε στιγμή, ό,τι και αν χάνει.

Πηγή: ΧΑΪ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved