MasterChef: Ο Χρήστος Γλωσσίδης στο gossip-tv: Το Cook Beef και η συνεργασία με τον Κουτσόπουλο
Showbiz

MasterChef: Ο Χρήστος Γλωσσίδης στο gossip-tv: Το Cook Beef και η συνεργασία με τον Κουτσόπουλο

MasterChef: Ο Χρήστος Γλωσσίδης είναι ένας από τους δύο φιναλίστ του MasterChef 2 και είναι αναμφισβήτητα ένας από τους πιο αγαπητούς παίκτες που έχουν περάσει από το ριάλιτι μαγειρικής.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο gossip-tv.gr μίλησε για όλα. Φυσικά αναφέρθηκε στο MasterChef, αν το παρακολουθεί, ποιους θεωρεί φαβορί αλλά και για τη νέα εκπομπή στην οποία συμμετέχει, το Cook Beef. Μίλησε επίσης και για τη συνεργασία με έναν εκ των κριτών του MasterChef, Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Διαβάστε παρακάτω όλη τη συνέντευξη...

  • Δεν μπορώ να μην ξεκινήσω τη συνέντευξη χωρίς να σου πω συγχαρητήρια για τη νέα εκπομπή στο Star, Cook Beef. Μίλησέ μου λίγο για το νέο αυτό ξεκίνημα.

Είμαστε πέντε σεφ που έχουμε γίνει φίλοι- βέβαια κάποιοι ήμασταν και από πριν όπως για παράδειγμα εγώ με τον Σάββα- και είναι μια μαγειρική παρέα που δεν είναι σαν τις άλλες. Είναι μια νέα φρέσκια πρόταση. Περνάμε καλά και δείχνουμε παράλληλα και την τέχνη μας. Παρουσιάζουμε εύκολες, γρήγορες και οικονομικές συνταγές και παράλληλα κάνουμε μεταξύ μας τα αστεία μας και τα πειράγματά μας.

  • Στην πρεμιέρα σας είδαμε και τον Κώστα Στεφανή. Αυτό που κάνατε ήταν κάτι εντελώς διαφορετικό σύμφωνα με αυτά που έχουμε δει τόσα χρόνια σε εκπομπές μαγειρικής. Πώς ήταν αυτή η εμπειρία;

Ο κύριος Στεφανής είναι ένας τρομερός άνθρωπος και περάσαμε φανταστικά μαζί του. Εκτός του ότι είναι άψογος επαγγελματίας έχει και χιούμορ. Για εμάς ήταν μοναδική εμπειρία. Το Cook Beef έχει και μεγάλη δόση τρέλας! Στο πρώτο επεισόδιο έπρεπε να ανακαλύψουμε τι μπορούμε και τι δεν μπορούμε να φάμε στο πίσω μέρος ενός αυτοκινήτου. Ενός αυτοκινήτου με οδηγό τον τρομερό Κώστα Στεφανή, ταχύτητα και στροφές. Εγώ στη δεύτερη δοκιμασία έπρεπε να φάω ένα μπολ σούπας ράμεν ενώ το αυτοκίνητο πήγαινε με 160χλμ! Γελάσαμε πολύ εκείνη την ημέρα.

  • Είναι η πρώτη φορά που κάνεις κάτι δικό σου στην τηλεόραση. Τα νούμερα τηλεθέασης σε αγχώνουν;

Είναι η πρώτη φορά που συμμετέχω σε εκπομπή στην τηλεόραση μετά το MasterChef και είμαι πολύ χαρούμενος που αυτό είναι το Cook Beef. Δεν σκέφτομαι τα νούμερα τηλεθέασης. Εμείς κάνουμε κάτι που μας κάνει να περνάμε καλά και πιστεύουμε πως αυτό θα περάσει και στον τηλεθεατή και θα περάσει καλά όπως κι εμείς.

  • Εσύ έγινες γνωστός μέσα από το MasterChef. Είχες φτάσει μέχρι τον τελικό, μια ανάσα από τη νίκη. Έχεις κρατήσει επαφές με τον Τιμολέoντα Διαμαντή που ήταν ο νικητής εκείνη τη σεζόν;

Έχουμε τυπικές επαφές κι αυτό είναι φυσικά λόγω της απόστασης. Δεν μπορούμε να κάνουμε παρέα εκ των πραγμάτων καθώς ο Τιμολέων μένει στον Βόλο κι εγώ στην Αθήνα.

  • Με τους κριτές του ριάλιτι μαγειρικής μιλάς;

Φυσικά και μιλάμε, ειδικά με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο γιατί ανέλαβα το Feedέλ στη Γλυφάδα πρόσφατα. Πριν την καραντίνα!

  • Μπορεί να μην είχες κερδίσει είσαι όμως από εκείνους που ο κόσμος θυμάται, δεν έχεις ξεχαστεί και σε ακολουθούν ακόμα. Πού πιστεύεις ότι οφείλεται αυτή η επιτυχία; Τι σου λέει ο κόσμος στα social media;

Η αλήθεια ότι έχω εισπράξει πολλή αγάπη από τον κόσμο. Δεν ξέρω τι να σου απαντήσω. Ο κόσμος που μας βλέπει και μας ακολουθεί ξέρει τους λόγους. Στα social media τώρα μου στέλνουν πάρα πολλά μηνύματα. Συνήθως μου λένε για την εκπομπή αλλά και σχόλια για τα φαγητά μου! Έχω αρκετά θετικό feedback και αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα! Δεν έχω βιώσει hate!

  • Παρακολουθείς φέτος το MasterChef; Πώς βλέπεις το επίπεδο των μαγείρων; Γνωρίζεις προσωπικά κάποιον από αυτούς;

Ναι φυσικά και το παρακολουθώ! Είχα μια γνωριμία, πιο πολύ μαγειρική, με τον Διονύση. Φέτος έχει πάρα πολύ καλούς μάγειρες. Οι αγαπημένοι μου παίκτες είναι ο Παύλος και η Μαργαρίτα!

  • Στο MasterChef που συμμετείχες εσύ υπήρχαν ζευγάρια;

Στο MasterChef που συμμετείχα εγώ δεν υπήρχε κάποιο ζευγάρι. Απ΄όσο θυμάμαι τουλάχιστον!

  • Πολλοί λένε ότι είναι περισσότερο ριάλιτι. Ποια είναι η άποψή σου;

Όχι, δεν το πιστεύω αυτό! Έχει βέβαια να κάνει και με τους συμμετέχοντες. Το MasterChef έχει ένα συγκεκριμένο concept, είναι ένας διαγωνισμός που ακολουθεί στάνταρ διαδικασίες.

  • Θυμάμαι, είχες ξαναμπεί στο παιχνίδι με παντελόνι που φορούσες όταν συμμετείχες εσύ προκειμένου να κάνεις πλάκα στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Αν ξαναπάς έχεις σκεφτεί να το ξανακάνεις;

Ναι είχαμε πάει στο Silver Week. Αν ξαναπάω σίγουρα κάποια πλάκα θα ετοιμάσω! Μόνο που έχω πετάξει το μουσταρδί παντελόνι (Γέλια).

  • Διανύουμε περίοδο πανδημίας, τι προβλήματα έχεις αντιμετωπίσει στη δουλειά σου λόγω του κορονοϊού;

Για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν ανοίγει η εστίαση για να ανοίξει το Feedέλ που είναι κάτι που το περιμένω πολύ! Παράλληλα έχω και το Lagom και το BAOBAE που πάνε και τα δύο πάρα πολύ καλά. Είναι λίγο πιο περίεργοι οι προμηθευτές που μπορεί να καθυστερούν τα πράγματα, αλλά όλα καλά!

  • Tο BAOBAE είναι κάτι διαφορετικό. Εξήγησέ μας λίγο τι ακριβώς μπορεί να γευτεί κάποιος που θα έρθει.

Πρόκειται για κάποια παραδοσιακά ψωμάκια της Κίνας και της Ταϊβάν και ψήνονται στον ατμό! Αυτό είναι κάτι πολύ διαφορετικό γιατί ο κόσμος έχει συνηθίσει την τραγανή κόρα. Αυτό είναι σα να μασάς ένα… συννεφάκι! Εμείς στις γεύσεις μας, έχουμε ελληνοποιήσει λίγο τα buns. Θα βρεις δηλαδή ένα ασιατικό ψωμάκι που να έχει και ελληνικές επιρροές.

  • Ποια είναι τα σχέδιά σου για το μέλλον;

Αυτή τη στιγμή «τρέχουν» πάρα πολλά. Τόσο τα μαγαζιά όσο και η εκπομπή στο Star. Δεν έχω σχέδια για κάτι άλλο, είμαι αφοσιωμένος σε αυτά που κάνω!

  • Κλείνοντας, κάνε μου μια πρόβλεψη. Ποιον βλέπεις φέτος για νικητή του MasterChef;

Δύσκολη αυτή η ερώτηση. Στον τελικό θα έβλεπα τη Μαργαρίτα με τον Διονύση, σύμφωνα με αυτά που έχουμε δει μέχρι τώρα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved