Survivor: Δεν πάει ο νους σου πόσες προτάσεις έχει δεχτεί ο Τριαντάφυλλος για μια εμφάνιση!
Showbiz

Survivor: Δεν πάει ο νους σου πόσες προτάσεις έχει δεχτεί ο Τριαντάφυλλος για μια εμφάνιση!

Survivor: Απίστευτη αποκάλυψη μετά τα συγκινητικά λόγια του Ντάφυ, ο οποίος ζήτησε από το τηλεοπτικό κοινό να μην τον ψηφίσει.

Ο Τριαντάφυλλος μαζί με τον Αλέξη Παππά και τον Γιώργο Ασημακόπουλο είναι υποψήφιος προς αποχώρηση για έβδομη φορά.

Ο Ντάφυ χθες (20-04) ανέφερε στο συμβούλιο πως αγωνιστικά δεν είναι δυνατός και δεν μπορεί να τα πάει τόσο καλά όσο οι υπόλοιποι και ζήτησε από τους τηλεθεατές αυτή την όγδοη φορά να μην τον στηρίξουν.

«Για όλους στενοχωριέμαι, αυτή την ομάδα την αγαπάω, αυτά τα παιδιά τα αγαπάω. Σαν μεγαλύτερος θα ήθελα να βγω μπροστά σήμερα. Για το καλό της ομάδας μου θα πρέπει να φύγω για να μπορέσει η ομάδα να φέρνει νίκες και στα έπαθλα να είναι χαρούμενη. Θέλω να ζητήσω από τον κόσμο να στηρίξει με όλο του το είναι τον Αλέξη Παππά και τον Γιώργο Ασημακόπουλο. Και να μην στηρίξει εμένα.

Θα ήθελα να παραμείνω αλλά επειδή αγαπάω την Κόκκινη ομάδα, θα πρέπει να φύγω εγώ. Δεν θέλω να γίνω η Ανθή Σαλαγκούδη της ομάδας. Δεν μπορώ να τα βοηθήσω τα παιδιά, είμαι ο πιο μεγάλος παίκτης εδώ, είμαι 43 χρονών. Είμαι ο πιο παλιός, θέλω να δυναμώσει η ομάδα και για να δυναμώσει πρέπει να φύγω», είπε χαρακτηριστικά.

Λίγες ώρες μετά από αυτή την εξομολόγηση, ένας από τους πιο στενούς του συνεργάτες, ο Χρήστος Παπαμήτρου, μίλησε στην εκπομπή Το Πρωινό και σχολίασε τα λόγια του τραγουδιστή.

«Όσα είπε ο Τριαντάφυλλος χθες στο συμβούλιο είναι αλήθεια… εγώ βέβαια πιστεύω πως δεν θα φύγει. Το έκανε γιατί δέχεται πολλές επιθέσεις», είπε ενώ αποκάλυψε πόσες προτάσεις έχει δεχτεί ο Τριαντάφυλλος για ένα μόνο live.

«Έχουν σπάσει τα τηλέφωνα. Αν πείτε ότι το καλοκαίρι θα κάνουμε δυο μήνες δουλειά, πρέπει να έχω μιλήσει με 400 μαγαζιά. Κι αυτά είναι μόνο για το καλοκαίρι».

Δες το βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved